To w Matrixie był jaki konduktor?
DayTrading: Piątek 08.07.2016
Re: DayTrading: Piątek 08.07.2016
1.1073 mocno trzyma na edku, analogiczne L jak dla mnie
lepsze jakieś wskaźniki niż technika na "udo", system sam się wybroni mimo jakiś tam błędów. 
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ja se od rana eda podebrałem tak ... http://invst.ly/1-yi6
nie przestawiam w tym trejdzie SL, ale być może zamknę na mniejszym niż zakładany plusie.. will see
nie przestawiam w tym trejdzie SL, ale być może zamknę na mniejszym niż zakładany plusie.. will see
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
Tomasz196407
- Fanatyk

pedro pisze:Farciarz pisze:
a jak się komuś nie podobają ruchy 5-10-15 pips to
dobrych trejdów Państwu,
dobrych dobrych Pedro,
se można np ..... złoto na sell i trzymac tak sobie,
jak Ci sie nie podobaja ruchy takie to można trzymac te 10 pips i włozyc dużo i
b.dyskusji - odpowiedziałem na post
najlepszych Tomaszu! : )Tomasz196407 pisze:pedro pisze:Farciarz pisze:
a jak się komuś nie podobają ruchy 5-10-15 pips to
dobrych trejdów Państwu,
dobrych dobrych Pedro,
se można np ..... złoto na sell i trzymac tak sobie,
jak Ci sie nie podobaja ruchy takie to można trzymac te 10 pips i włozyc dużo i![]()
b.dyskusji - odpowiedziałem na post
ja odpuściłem modlenie się 25 lat temu, nie wierze w gusła : )
a eurusd to najprostsza para do trejdowania, ale to że jest łatwy niestety, albo stety okupione jest wąskimi zakresami ruchu... i tak to : )
Jutro też jest dzień.
ja mam tak, wąski, węższy i najwęższy, obudzeni z Matrixa wiedzą co robić, walka o 1.1073pedro pisze:ja se od rana eda podebrałem tak ... http://invst.ly/1-yi6

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Pedro jest OK?
ja tylko odpowiadam tu na ogólnym !!
tak jak każdemu tu wolno swoje wstawić bez wyjątków, czy ma pojęcie o rynku fx czy nie
ja odniosłem sie do Twoich 5-10-15 pipsów na edu
a ten kto czyta jest każdy na tyle mądry że sam zdecyduje
wykresy bez siatki wyglądają definitywnie bardziej seksi 
a dziś ciekawie o 1430 z danymi... wuchta danych od pejsatych...
o nfp, na stronniczym US portalu
http://www.zerohedge.com/news/2016-07-0 ... ling-chart
a dziś ciekawie o 1430 z danymi... wuchta danych od pejsatych...
o nfp, na stronniczym US portalu
http://www.zerohedge.com/news/2016-07-0 ... ling-chart
Jutro też jest dzień.
- kk.dreamer
- Pasjonat

to co bedzie w drodze do tego poziomu sie okaze, nie napisalam ze to moja jedyna pozycja na nzdusd. podrzucilam pomysl na trejd i tyleFarciarz pisze:a nie lepiej po prostu kupić nzd/usd niż dawać sell limit tak wysoko i czekać. W perspektywie DT 20-30pips na pozycje to dużo według mnie.
Zresztą skąd wiadomo, że tam nakręci, na teraz ja widzę L na tej parze, a jakie będą odczyty powyżej 0.7280 to się dopiero okaże, a po drugie nawrotka może trwać kilka godzin, takie moje spojrzenie.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
opór h1 0.7268, wygląda, że jednak nie zdołają wyhamowaćkk.dreamer pisze:to co bedzie w drodze do tego poziomu sie okaze, nie napisalam ze to moja jedyna pozycja na nzdusd. podrzucilam pomysl na trejd i tyleFarciarz pisze:a nie lepiej po prostu kupić nzd/usd niż dawać sell limit tak wysoko i czekać. W perspektywie DT 20-30pips na pozycje to dużo według mnie.
Zresztą skąd wiadomo, że tam nakręci, na teraz ja widzę L na tej parze, a jakie będą odczyty powyżej 0.7280 to się dopiero okaże, a po drugie nawrotka może trwać kilka godzin, takie moje spojrzenie.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Pomysł jest dobry:kk.dreamer pisze: podrzucilam pomysl na trejd i tyle
po pierwsze i najważniejsze - jest przed czasem ( od pomysłow po jest tu jeden taki - bezkonkurencyjny)
po drugie pozwala na wyznaczenie tak minimalnego stopa w stosunku do potencjalnego zysku, że mozna sie mylic nawet kilkukrotnie a i tak z kilku takich wejsc w sumie będzie zysk.
( polecam przegląd statystyk dla transakcji typu "2B" ( Sperandeo).
....
Ech ... ten nosek ...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.