DayTrading: Piątek 24.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 25 cze 2016, 00:00

Wzrost
2
17%
Bez zmian
3
25%
Spadek
7
58%

Liczba głosów: 12

pik
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 24.06.2016

Nieprzeczytany post autor: pik »

Cblondyn pisze:
pik pisze: Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.
To City znało wcześniej wynik referendum? Bardzo ciekawe
Nie, znali prawdziwe sondaże, które zapewne były takie, jak tydzień wcześniej. Czyli za Brexitem. Jeżeli Tusk dzwonił do Szydło, że raczej sprawa przesądzona, to ciężko mi uwierzyć, że fundusze nic nie wiedziały.

Zobaczymy, jakie wyniki będą miały fundusze na koniec kwartału.

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

Witam wszystkich, wstałem o 15 tej trade zycia warto bylo nie spac. Wg mnie EU ruch korygujacy do 1.1260+- i stamtąd szukamy S :564:
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

klimokrates pisze:Witam wszystkich, wstałem o 15 tej trade zycia warto bylo nie spac. Wg mnie EU ruch korygujacy do 1.1260+- i stamtąd szukamy S :564:
Ja o 5, spojrzałem w komórkę mówię o fuck i lece do kompa... Do 6 rano trzy dniówki. Do 19 mam 7 dniówek. Wszystko zamknięte. Zmęczony i zarobiony. Jutro Euro 2016 ciąg dalszy, a od poniedziałku znowu robota czeka - forex.
The only way is up

majkel79
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: majkel79 »

Ja tam dzisiaj na spokojnie, 1 zagranie ale konkretnie :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

karnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu? :)
Tak sobie myślę, że jakby grubasy wiedziały że może być lipa, to by tak nie pompowali pod koniec do samego szczytu.. Wykres w sumie i tak się zgadza. Doszli do szczytów na SP500, od tego momentu mogli ju tylko spadać.. Szybciej albo wolniej... Zrobili to błyskawicznie bo nastąpił brexit. Bez brexitu byłoby tak samo, tylko że wolniej. Faktycznie wykres zawiera wszystkie informacje.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

majkel79
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: majkel79 »

Świeżak44 pisze:
karnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu? :)
Tak sobie myślę, że jakby grubasy wiedziały że może być lipa, to by tak nie pompowali pod koniec do samego szczytu.. Wykres w sumie i tak się zgadza. Doszli do szczytów na SP500, od tego momentu mogli ju tylko spadać.. Szybciej albo wolniej... Zrobili to błyskawicznie bo nastąpił brexit. Bez brexitu byłoby tak samo, tylko że wolniej. Faktycznie wykres zawiera wszystkie informacje.
Sp500 odbicie od oporu na H1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Ciekawe kto i jak interweniuje na rynku? Jak na takie wydarzenie, to euro całkiem nieźle sobie radzi :). Kiedyś Grexit miał być pogromem euro, a teraz Brexit (nieporównywalnie większe wydarzenie do Grecji) wywołuje mało znaczącą przecenę euro.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

FxTag pisze:Ciekawe kto i jak interweniuje na rynku? Jak na takie wydarzenie, to euro całkiem nieźle sobie radzi :). Kiedyś Grexit miał być pogromem euro, a teraz Brexit (nieporównywalnie większe wydarzenie do Grecji) wywołuje mało znaczącą przecenę euro.
Bank Szwajcarii potwierdził dzisiaj interwencję. G7 miało dzisiaj telekonferencję - pewnie coś ustalili. Myślę, że banki poszczególnych krajów też działały, ale bez komunikatów, żeby nie zachęcać spekulantów do testowania ich cierpliwości.
The only way is up

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

TsunamiPL pisze:
FxTag pisze:Ciekawe kto i jak interweniuje na rynku? Jak na takie wydarzenie, to euro całkiem nieźle sobie radzi :). Kiedyś Grexit miał być pogromem euro, a teraz Brexit (nieporównywalnie większe wydarzenie do Grecji) wywołuje mało znaczącą przecenę euro.
Bank Szwajcarii potwierdził dzisiaj interwencję. G7 miało dzisiaj telekonferencję - pewnie coś ustalili. Myślę, że banki poszczególnych krajów też działały, ale bez komunikatów, żeby nie zachęcać spekulantów do testowania ich cierpliwości.
I tak wyląda" nieregulowany rynek OTC" jak u Kargula i Pawlaka "sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" Nikt nie wie ile pieniędzy jest w obiegu i ile można w razie potrzeby dodrukować :)

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

nadal macie zmniejszona dzwignie u swoich brokow pytanie czy wogole wroci do normalnosci i kiedy
jesli znacie broka bez zmniejszonej dzwigni dajcie namiary ktory to otwieram tam rachunek :D
chodzi mi wylacznie o edka kabel mnie nie interesuje :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Zablokowany