DayTrading: Piątek 24.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 24.06.2016
Ale masakra... Wniosek jest tylko jeden. Giełda zawsze wyprzedza leszcza o jeden krok.. Te wykresy mówiły, że będzie spadać i tak i tak, tylko kto się spodziewał, że od razu po pólnocy bo Brexit wypalił ??? 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Gra teraz po tym wodospadzie w krótkim terminie jest wg mnie pod trend boczny - konsolidację, na górkach S, na dołkach L, dopóki, dopóty sytuacja się nie ustabilizuje. 

-
- Fanatyk
Darek ja nic imiennie nie napisałem, ogólnie to była moja taka uwaga
, ogólnie
chyba nikogo nie uraziłem, jak takk, to proszę o ostrzeżenie

chyba nikogo nie uraziłem, jak takk, to proszę o ostrzeżenie
ostrożnie z eskami !!!!!
na kablu korygujemy wskazany odcinek !!!!!
na kablu korygujemy wskazany odcinek !!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Bo leszcz jeden z drugim nie chce słuchać, że nie chodzi tu o spodziewanie!Świeżak44 pisze:Ale masakra... Wniosek jest tylko jeden. Giełda zawsze wyprzedza leszcza o jeden krok.. Te wykresy mówiły, że będzie spadać i tak i tak, tylko kto się spodziewał, że od razu po pólnocy bo Brexit wypalił ???
Chodzi tylko i wyłącznie o to, że wiesz co masz robić i kiedy.
Nic więcej!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fxtechnik, jak Ty możesz się załapać na taki ruch, gdy bierzesz 20 pipsów, albo mniej i uciekasz, jak złodziej.fx-technik pisze:Tomaszu, nie napisałem nic na temat tego, że było coś wiadomo.Tomasz196407 pisze:najlepiej na tym forum mi się podoba jak po takich ruchach każdy tu bez wyjątku pisze:pedro pisze:
Ty tak na serio? ... pokaż mi proszę taki epizod w przeszłości? na przykład na dax... taki dzienny ruch 1 000 punktów? ...
byłbyś łaskaw? : )
ewentualnie 1445 punktów na nikkei? ...
ameryki póki co nie bierzmy pod uwagę, bo oni jeszcze nie zaczęli handlować : )
epizod... jizz.. . .
przecież to było wiadomo,![]()
chyba muszę się nauczyć tak:
aby nie było że ja zaśmiecam forum - dzięki adminie za info, miałem pisać z reklamacją !!
GJ 38.2 korekta, mysle że dalej dół-góra
Pokazuję, że trzeba robić tylko swoje, po kolei.

I bardzo trafna uwaga dotycząca zdecydowanej większości. Ale są tacy co też o tym wiedząTomasz196407 pisze:Darek ja nic imiennie nie napisałem, ogólnie to była moja taka uwaga, ogólnie

Jak tam? Zarobiliscie? Ja do polnocy ponad 500% a po polnocy -99%. Gitarowo
Na "historii" to nie takie ruchy sie łapiekarnak pisze:
fxtechnik, jak Ty możesz się załapać na taki ruch, gdy bierzesz 20 pipsów, albo mniej i uciekasz, jak złodziej.

-- Dodano: pt 24-06-2016, 13:35 --
To i tak nie jest źle bo mogło być -990% albo -9900%. Niestety nie wszyscy o tym wiedząMarcifx pisze:Jak tam? Zarobiliscie? Ja do polnocy ponad 500% a po polnocy -99%. Gitarowo

- fx-technik
- Fanatyk
Jak widzisz, biorę 5 pips.Cblondyn pisze:Na "historii" to nie takie ruchy sie łapiekarnak pisze:
fxtechnik, jak Ty możesz się załapać na taki ruch, gdy bierzesz 20 pipsów, albo mniej i uciekasz, jak złodziej.. Zresztą sam o tym wiesz nie musze pisać
Nie obchodzą mnie takie ruchy po kilkaset pips.
Nie obchodzą mnie żadne niespodzianki.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !