To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświeceni

spoko, ja w takich trendach nie trzymam, tylko z kierunkiem teraz sprzedaję górki, szkoda na cofanie i motanie depo, no ale to trzeba być przed ekranem. Już jedną soczysta zrealizowałem i kasa do kieszeniklimokrates pisze:Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!!
Mogę powiedzieć jedno.Farciarz pisze:spoko, ja w takich trendach nie trzymam, tylko z kierunkiem teraz sprzedaję górki, szkoda na cofanie i motanie depo, no ale to trzeba być przed ekranem. Już jedną soczysta zrealizowałem i kasa do kieszeniklimokrates pisze:Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!!, teraz kolejna sprzedaż górki i w dół na pazurki...
Zaraz newsy z USA.kk.dreamer pisze:okolice 1.114 pasuje na wystrzał do góry
Wow banan..pokazałeś tradebanan_czikita pisze:coraz bliżej celu, bez milionow pozycji, bez nerwowego szamania 5 paczek chipsow przy każdej korekcie. Można? można
To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświecenihaha
To trzymajbanan_czikita pisze:100 pipsow nizej wezme zysk. SL przestawilem na 1320 wiec w razie zawalenia i tak +80 bedzie a wielkosc pozycji niemala. I pamietajcie co zawsze powtarzam. Z trendem sie gra, a nie wchodzi pod noz jak barany na rzez
Ale ja ten trade juz ze 3 razy pokazywalem tylko slabo patrzylesshogomad pisze:Wow banan..pokazałeś tradebanan_czikita pisze:coraz bliżej celu, bez milionow pozycji, bez nerwowego szamania 5 paczek chipsow przy każdej korekcie. Można? można
To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświecenihaha
![]()
![]()
jestem w szoku
![]()
![]()
![]()
![]()
Tym samym plasujesz sie najwyżej w twojej ekipie i zyskałes sporo szacunku. Jak jeszcze farciarz i lutek zaczna pokazywać screeny z tradami to mozna powiedzieć że bedzie sprawiedliwie...i przy okazji gz
Poczekaj 7 minut i zamknij przed newsami bo może być pompa w góre