DayTrading: Czwartek 16.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 cze 2016, 00:00

Wzrost
6
35%
Bez zmian
2
12%
Spadek
9
53%

Liczba głosów: 17

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 16.06.2016

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

coraz bliżej celu, bez milionow pozycji, bez nerwowego szamania 5 paczek chipsow przy każdej korekcie. Można? można

To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświeceni :) haha
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

klimokrates pisze:Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!! :564:
spoko, ja w takich trendach nie trzymam, tylko z kierunkiem teraz sprzedaję górki, szkoda na cofanie i motanie depo, no ale to trzeba być przed ekranem. Już jedną soczysta zrealizowałem i kasa do kieszeni :), teraz kolejna sprzedaż górki i w dół na pazurki...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

:d Bierz co dają.
800x600-OA_038.jpg
-- Dodano: 16 cze 2016, 14:13 --
Farciarz pisze:
klimokrates pisze:Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!! :564:
spoko, ja w takich trendach nie trzymam, tylko z kierunkiem teraz sprzedaję górki, szkoda na cofanie i motanie depo, no ale to trzeba być przed ekranem. Już jedną soczysta zrealizowałem i kasa do kieszeni :), teraz kolejna sprzedaż górki i w dół na pazurki...
Mogę powiedzieć jedno.

O Matko Boska!
Geniusz
To jest system. Jak lecą to trzeba sprzedawać, można? można.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

okolice 1.114 pasuje na wystrzał do góry
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

100 pipsow nizej wezme zysk. SL przestawilem na 1320 wiec w razie zawalenia i tak +80 bedzie a wielkosc pozycji niemala. I pamietajcie co zawsze powtarzam. Z trendem sie gra, a nie wchodzi pod noz jak barany na rzez

Swinka - spojrz na swieczke h4, po 15 jak zobaczysz spadajaca gwiazde na h1 po malej korekcie to laduj S i zamknij platforme. Otworz jutro i zrealizuj zysk. Szamani forum beda lapac L ale nawet nie czytaj tego tylko lec z trendem bo oni Ci 100 pipsow nizej powiedza ze grali tylko na 5 pipsow a potem sie przestawili na S i zapomnieli dopisac na forum i zarobieni jak Bill Gates miliony % zwrotu maja
Ostatnio zmieniony 16 cze 2016, 14:25 przez banan_czikita, łącznie zmieniany 1 raz.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED na wykresie dziennym:

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

kk.dreamer pisze:okolice 1.114 pasuje na wystrzał do góry
Zaraz newsy z USA.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

banan_czikita pisze:coraz bliżej celu, bez milionow pozycji, bez nerwowego szamania 5 paczek chipsow przy każdej korekcie. Można? można

To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświeceni :) haha
Wow banan..pokazałeś trade :shock: :shock: :shock: jestem w szoku :o :shock: :shock: :shock:

Tym samym plasujesz sie najwyżej w twojej ekipie i zyskałes sporo szacunku. Jak jeszcze farciarz i lutek zaczna pokazywać screeny z tradami to mozna powiedzieć że bedzie sprawiedliwie :D...i przy okazji gz :P

Poczekaj 7 minut i zamknij przed newsami bo może być pompa w góre :mrgreen:

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

banan_czikita pisze:100 pipsow nizej wezme zysk. SL przestawilem na 1320 wiec w razie zawalenia i tak +80 bedzie a wielkosc pozycji niemala. I pamietajcie co zawsze powtarzam. Z trendem sie gra, a nie wchodzi pod noz jak barany na rzez
To trzymaj :lol:
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

shogomad pisze:
banan_czikita pisze:coraz bliżej celu, bez milionow pozycji, bez nerwowego szamania 5 paczek chipsow przy każdej korekcie. Można? można

Wow banan..pokazałeś trade :shock: :shock: :shock: jestem w szoku :o :shock: :shock: :shock:

Tym samym plasujesz sie najwyżej w twojej ekipie i zyskałes sporo szacunku. Jak jeszcze farciarz i lutek zaczna pokazywać screeny z tradami to mozna powiedzieć że bedzie sprawiedliwie :D...i przy okazji gz :P

Poczekaj 7 minut i zamknij przed newsami bo może być pompa w góre :mrgreen:
Ale ja ten trade juz ze 3 razy pokazywalem tylko slabo patrzyles

Zablokowany