To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświeceni
DayTrading: Czwartek 16.06.2016
-
banan_czikita
- Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 16.06.2016
coraz bliżej celu, bez milionow pozycji, bez nerwowego szamania 5 paczek chipsow przy każdej korekcie. Można? można
To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświeceni
haha
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
spoko, ja w takich trendach nie trzymam, tylko z kierunkiem teraz sprzedaję górki, szkoda na cofanie i motanie depo, no ale to trzeba być przed ekranem. Już jedną soczysta zrealizowałem i kasa do kieszeniklimokrates pisze:Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!!
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Mogę powiedzieć jedno.Farciarz pisze:spoko, ja w takich trendach nie trzymam, tylko z kierunkiem teraz sprzedaję górki, szkoda na cofanie i motanie depo, no ale to trzeba być przed ekranem. Już jedną soczysta zrealizowałem i kasa do kieszeniklimokrates pisze:Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!!, teraz kolejna sprzedaż górki i w dół na pazurki...
O Matko Boska!
Geniusz
To jest system. Jak lecą to trzeba sprzedawać, można? można.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- kk.dreamer
- Pasjonat

okolice 1.114 pasuje na wystrzał do góry
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
-
banan_czikita
- Gaduła

100 pipsow nizej wezme zysk. SL przestawilem na 1320 wiec w razie zawalenia i tak +80 bedzie a wielkosc pozycji niemala. I pamietajcie co zawsze powtarzam. Z trendem sie gra, a nie wchodzi pod noz jak barany na rzez
Swinka - spojrz na swieczke h4, po 15 jak zobaczysz spadajaca gwiazde na h1 po malej korekcie to laduj S i zamknij platforme. Otworz jutro i zrealizuj zysk. Szamani forum beda lapac L ale nawet nie czytaj tego tylko lec z trendem bo oni Ci 100 pipsow nizej powiedza ze grali tylko na 5 pipsow a potem sie przestawili na S i zapomnieli dopisac na forum i zarobieni jak Bill Gates miliony % zwrotu maja
Swinka - spojrz na swieczke h4, po 15 jak zobaczysz spadajaca gwiazde na h1 po malej korekcie to laduj S i zamknij platforme. Otworz jutro i zrealizuj zysk. Szamani forum beda lapac L ale nawet nie czytaj tego tylko lec z trendem bo oni Ci 100 pipsow nizej powiedza ze grali tylko na 5 pipsow a potem sie przestawili na S i zapomnieli dopisac na forum i zarobieni jak Bill Gates miliony % zwrotu maja
Ostatnio zmieniony 16 cze 2016, 14:25 przez banan_czikita, łącznie zmieniany 1 raz.
ED na wykresie dziennym:
- fx-technik
- Fanatyk

Zaraz newsy z USA.kk.dreamer pisze:okolice 1.114 pasuje na wystrzał do góry
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Wow banan..pokazałeś tradebanan_czikita pisze:coraz bliżej celu, bez milionow pozycji, bez nerwowego szamania 5 paczek chipsow przy każdej korekcie. Można? można
To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświecenihaha
Tym samym plasujesz sie najwyżej w twojej ekipie i zyskałes sporo szacunku. Jak jeszcze farciarz i lutek zaczna pokazywać screeny z tradami to mozna powiedzieć że bedzie sprawiedliwie
Poczekaj 7 minut i zamknij przed newsami bo może być pompa w góre
To trzymajbanan_czikita pisze:100 pipsow nizej wezme zysk. SL przestawilem na 1320 wiec w razie zawalenia i tak +80 bedzie a wielkosc pozycji niemala. I pamietajcie co zawsze powtarzam. Z trendem sie gra, a nie wchodzi pod noz jak barany na rzez
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
-
banan_czikita
- Gaduła

Ale ja ten trade juz ze 3 razy pokazywalem tylko slabo patrzylesshogomad pisze:Wow banan..pokazałeś tradebanan_czikita pisze:coraz bliżej celu, bez milionow pozycji, bez nerwowego szamania 5 paczek chipsow przy każdej korekcie. Można? można
To jak mistrzowie? Zamykac zysk czy trzymac? Pomożcie bo nie wiem co robic, a tylko Wy jesteście oświecenihaha
![]()
![]()
jestem w szoku
![]()
![]()
![]()
![]()
Tym samym plasujesz sie najwyżej w twojej ekipie i zyskałes sporo szacunku. Jak jeszcze farciarz i lutek zaczna pokazywać screeny z tradami to mozna powiedzieć że bedzie sprawiedliwie...i przy okazji gz
Poczekaj 7 minut i zamknij przed newsami bo może być pompa w góre