wybaczam wszystkim, którzy mają przynajmniej jedną eleczkę w koszyczku, mam nadzieje, że sobie nie żałowalikamilao1987 pisze:Farciarz pisze:Nik to nik, nie bez powodu sie bierze, to prawda zagalopowałem się z pierwszym S, ale jak mówiliśmy zwała jest nieunikniona, nie zawsze mam czas pisać, teraz sobie poczytam wpisy, mam nadzieje interesujące, pora na zyski nie tylko odrobienie, jazda na minima 1.11DavidFx pisze:farciarz dostal szanse wyjscia z esek a to farciarz
pozdrawiam, też tych co mnie obrażają, jak już tutaj czytam...
Oto on. Farciarz powrócił !!!! Czyżby edek leci w dół..? TAK! Leci w dół. Można się wymądrzać !
PS. SŁABE...
DayTrading: Czwartek 16.06.2016
Re: DayTrading: Czwartek 16.06.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
kamilao1987 pisze:
Oto on. Farciarz powrócił !!!! Czyżby edek leci w dół..? TAK! Leci w dół. Można się wymądrzać !
PS. SŁABE...
Najlepsze ,ze to ruch czysto fundamentalny zwiazany z publikacja sondaży wskazujacych na brexit, ruch bez przełożenia na skorelowanych instrumentach jak ropa. Zupełnie nie techniczny. takie rzeczy sie zdarzaja od czasu do czasu - coś jak publikacja danych. Wczoraj ani nawet dzisiaj nikt raczej nie mógł tego wiedzieć ( chyba ,ze pracuje w agencji co robiła badania ) ,ale farciarz już sie znalazł
- fx-technik
- Fanatyk

To jest AT: Tylko nie sugeruj się obecną ceną!Cblondyn pisze: A możesz go zaznaczyć? Bo nie wiem o który chodzi?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- klimokrates
- Pasjonat

TP chociaż podaj? Czy z ręki?Farciarz pisze:kamilao1987 pisze:Farciarz pisze:
PS. SŁABE...[/
wybaczam wszystkim, którzy mają przynajmniej jedną eleczkę w koszyczku, mam nadzieje, że sobie nie żałowali, do zobaczenia w piekle, jednakże niektórych szkoda, bo wiadomo już, że ich historia na FX nie zakończy się happyendem
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Ten ostatni to nie pinbar. Do zagrania byłby pierwszy, drugi już niekoniecznie. Lepszy jest engulf na S. Na M30 nie zaglądam.fx-technik pisze:To jest AT: Tylko nie sugeruj się obecną ceną!Cblondyn pisze: A możesz go zaznaczyć? Bo nie wiem o który chodzi?
- fx-technik
- Fanatyk

Jakby cena poszła do góry, to by raptownie był pinbar!Cblondyn pisze:Ten ostatni to nie pinbar. Do zagrania byłby pierwszy, drugi już niekoniecznie. Lepszy jest engulf na S. Na M30 nie zaglądam.fx-technik pisze:To jest AT: Tylko nie sugeruj się obecną ceną!Cblondyn pisze: A możesz go zaznaczyć? Bo nie wiem o który chodzi?
Tyle jest warta AT bez głębszej wiedzy o rynkach i umiejętności czytania rynku.
No właśniefx-technik pisze: Jakby cena poszła do góry, to by raptownie był pinbar!
Tyle jest warta AT bez głębszej wiedzy o rynkach i umiejętności czytania rynku.
Zagrywa się Dadas na pinbar/engulf który jest a nie ten który mógłby być
-
kamilao1987
- Gaduła

wybaczam wszystkim, którzy mają przynajmniej jedną eleczkę w koszyczku, mam nadzieje, że sobie nie żałowali
, do zobaczenia w piekle, jednakże niektórych szkoda, bo wiadomo już, że ich historia na FX nie zakończy się happyendem[/quote]
jak można być takim kozakiem w temacie forexu. Chłopie, trochę więcej pokory bo możesz się zdziwić.
Akurat ja nie gram na eurusd ale Twoja postawa jest mega wk.rwi.ją.a. !
I nawet jak masz rację z 1.11 to przestań cfan.ak.wać.
a podsumowując Twoją osobę. Jesteś zj.b.m !
Dowidzenia.
jak można być takim kozakiem w temacie forexu. Chłopie, trochę więcej pokory bo możesz się zdziwić.
Akurat ja nie gram na eurusd ale Twoja postawa jest mega wk.rwi.ją.a. !
I nawet jak masz rację z 1.11 to przestań cfan.ak.wać.
a podsumowując Twoją osobę. Jesteś zj.b.m !
Dowidzenia.
- fx-technik
- Fanatyk

Najlepiej się zagrywa konsolidacje i z nich BO.Cblondyn pisze:No właśniefx-technik pisze: Jakby cena poszła do góry, to by raptownie był pinbar!
Tyle jest warta AT bez głębszej wiedzy o rynkach i umiejętności czytania rynku.. Pinbar by skończył na SL a engulf dałby piękny zarobek
. Byleby wytrzymać z trzymaniem pozycji.
Zagrywa się Dadas na pinbar/engulf który jest a nie ten który mógłby być
Konsolidacja i BO: Ponieważ to czysty SD.
Można zejść nawet na M1. Nie ma szumów, tylko czysta informacja.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- klimokrates
- Pasjonat

Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!! 
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła