DayTrading: Czwartek 16.06.2016
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 16.06.2016
EDEK leci w dół więc zaraz "farciarz" będzie się udzielał na forum ze swoimi "zwałami" na 1.11 !
EDEK pójdzie w górę, farciarz zniknie.
Bardzo irytujący człowiek pewny swoich życzeń.
A niestety nic tu nie ma pewnego...
- fx-technik
- Fanatyk
Mi się wydaje, że nie tak szybko wróci.kamilao1987 pisze:EDEK leci w dół więc zaraz "farciarz" będzie się udzielał na forum ze swoimi "zwałami" na 1.11 !
To jest nie lada szok dla kogoś tak nieznoszącego porażki.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Gaduła
Rzeczywiscie. Korekta na 40 pipsow to musial byc szok. Normalnie ekranu braklo. Najwiekszym szokiem to sa brednie ktore tu zaklinacze eLek pisza
zniesienie 78,6 spadkowy 161 i jeszcze linia trendu - pora na korektę spadków
PA 1,1216 powinno dać nadzieję na postój nad tym poziomem
PA 1,1216 powinno dać nadzieję na postój nad tym poziomem

"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- fx-technik
- Fanatyk
Neo był jedynie narzędziem w rękach wybawcy.DavidFx pisze:napisz mi to technikfx-technik pisze:W jaki sposób ty chcesz kontrolować Matrix, skoro ty nawet prostego kodu nie umiesz napisać?DavidFx pisze:ma ktos skrypt do mt4 ktory stawia zlecenie oczekujace ale po linii pochylonej pod katem?
Skoro nie umiesz opisać Matrix, to ty go nawet czytać nie potrafisz.
Zmień awatar, bo jesteś fake (imposter).
ty jestes technikiem ja jestem wybawca
Wybawcą był Morfeusz, ponieważ on jeden naprawdę wierzył.
Bez Morfeusza, Neo by nie miał szans zaistnieć.
A masz skrypt co stawia oczekujące po linii pionowej?
W razie jakbyś miał, to po prostu tę linię sobie zukośnij.
Liczy się cena High i Low, i krok stawiania zleceń, a nie to czy linia jest ukośna, geniuszu!
-- Dodano: 16 cze 2016, 12:38 --
Reakcja na poziom minimalna.
Patrzymy dalej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
- Gaduła
0 szans. Cel 1.10 bez zmian od tygodniaWTF? pisze:Będzie oRGR na H4 na edwardzie czy nie będzie
A ja to widze mniej więcej tak. Jak już ma lecieć na dół to najpierw musi przebić czerwona linię, przy której edek właśnie się zatrzymał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak wszyscy znają cel to kto będzie sprzedawał na 1.1? Jeśli dzisiaj tak żwawo szli do góry to musieli mieć jakiś powód ku temu. Trzeba szukać okazji nie grać w ruletkę. Spadki pewne przez powtarzalność z W1? No to właśnie się skończyły. Popatrz dobrze. Forex lubi zaskakiwać rzeczy oczywiste są na wyciągnięcie ręki trzeba być obiektywnym.banan_czikita pisze:0 szans. Cel 1.10 bez zmian od tygodniaWTF? pisze:Będzie oRGR na H4 na edwardzie czy nie będzie
Oczywiście nie wykluczam spadków 23 bo ruch może być wielki, ale nauczyłem się jednego: łatwe pieniądze nie istnieją. Pozdrawiam
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
WTF? pisze:Jak wszyscy znają cel to kto będzie sprzedawał na 1.1? Jeśli dzisiaj tak żwawo szli do góry to musieli mieć jakiś powód ku temu. Trzeba szukać okazji nie grać w ruletkę. Spadki pewne przez powtarzalność z W1? No to właśnie się skończyły. Popatrz dobrze. Forex lubi zaskakiwać rzeczy oczywiste są na wyciągnięcie ręki trzeba być obiektywnym.banan_czikita pisze:0 szans. Cel 1.10 bez zmian od tygodniaWTF? pisze:Będzie oRGR na H4 na edwardzie czy nie będzie
Oczywiście nie wykluczam spadków 23 bo ruch może być wielki, ale nauczyłem się jednego: łatwe pieniądze nie istnieją. Pozdrawiam
....pozatym ropa nie poszła za edkiem w dół, a przypominam jest korelacja. I to nie korelacja w stylu "ropa droga to przemsył wiecej na nia wyda wiec mu gorzej bedzie szło" tylko po prostu ropa jest liczona w dolarach. Edek w góre = ropa w góre, bo jak dolar traci na wartości to ta sama baryłka musi kosztować wiecej dolarów