DayTrading: Środa 15.06.2016
Re: DayTrading: Środa 15.06.2016
a ja spokojniej, ale do przodu. Jak was czytam, to jakbym uczył się jeździć na rolkach (akurat jeżdżę) z książek 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, 18:21 przez ArnoldK, łącznie zmieniany 1 raz.
Na pewno z dzisiaj? Bo jak dodałem wyszło mi ok. 185,00ajron pisze:Wiekszość się kłóci, nieliczni zarabiają.
Wynik z dziś.
+ 975$

I zastanawia mnie brak SL tak jak i kolegi wyżej

Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, 18:22 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Cblondyn pisze:Na pewno z dzisiaj? Bo jak dodałem wyszło mi ok. 185,00ajron pisze:Wiekszość się kłóci, nieliczni zarabiają.
Wynik z dziś.
+ 975$.
Tak, z dzisiaj, nie chce mi sie wklejac calej historii
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Cblondyn pisze:Na pewno z dzisiaj? Bo jak dodałem wyszło mi ok. 185,00ajron pisze:Wiekszość się kłóci, nieliczni zarabiają.
Wynik z dziś.
+ 975$.
siedzę przy kompie non stop, więc sl nie ustawiam. Ruch nawet kilkuset pipsowy nie zrobi mi krzywdy
ajron pisze: Wynik z dziś.
+ 975 $
i ja też swojej fortunie przysporzyłem dzisiaj co niecoArnoldK pisze:a ja spokojniej, ale do przodu. Jak was czytam, to jakbym uczył się jeździć na rolkach (akurat jeżdżę) z książek

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Kolejni fantaści, co bez SL tradują.
Do czasu...
Do czasu...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Blondyn, jw.ArnoldK pisze:Cblondyn pisze:Na pewno z dzisiaj? Bo jak dodałem wyszło mi ok. 185,00ajron pisze:Wiekszość się kłóci, nieliczni zarabiają.
Wynik z dziś.
+ 975$.
siedzę przy kompie non stop, więc sl nie ustawiam. Ruch nawet kilkuset pipsowy nie zrobi mi krzywdy
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

OK. Ale nie obawiasz się, że padnie net czy cokolwiek innego? Duże ryzyko taki scalp.ajron pisze:
Blondyn, jw.
kiedyś zrozumiesz,że na forex najważniejszy jest kapitał. Kiedyś powtapiałem kilka rachunków po kilka tysiecy. Od kiedy gram większym kapitałem, a trwa to już parę lat nie zdarzają mi się wtopyfx-technik pisze:Kolejni fantaści, co bez SL tradują.
Do czasu...

Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, 18:32 przez ArnoldK, łącznie zmieniany 1 raz.
Cblondyn pisze:OK. Ale nie obawiasz się, że padnie net czy cokolwiek innego? Duże ryzyko taki scalp.ajron pisze:
Blondyn, jw.
Technicznie jestem zabezpieczony na tego typu okazje.
-- Dodano: 15 cze 2016, 17:30 --
Dodałbym jeszcze- cierpliwosc.ArnoldK pisze:kiedyś zrozumiesz,że na forex najważniejszy jest kapitałfx-technik pisze:Kolejni fantaści, co bez SL tradują.
Do czasu...
pierdolony"
pierdolony"