E tam. Okazji jest jak mrówków.DavidFx pisze:rozmawialem z nim powiedzial ze dzis ostani podjazd edka czekaja nas lata spadkowwiec technik lap szczyt okazja juz sie nie powtorzy
Tylko ty ich nie widzisz.
Szczyt może być w okolicach 1.12800.
E tam. Okazji jest jak mrówków.DavidFx pisze:rozmawialem z nim powiedzial ze dzis ostani podjazd edka czekaja nas lata spadkowwiec technik lap szczyt okazja juz sie nie powtorzy
Nie ma takich możliwości. Kup więcej esek na edka może ruszysz rynkiem.DavidFx pisze:bedzie co ma byc i tyle mysle ze traderzy z Fedu ktorzy widza wszystkie zlecenia tak wykombinuja aby jak najwiecej zarobic i tyle
Naczytałeś się bzdur.fx-technik pisze: Dałem link bo odniosłem wrażenie, że kompletnie nie wiesz o czym pisze.
Maybe it's not fate?– Do you believe in fate, Neo?
– No.
– Why not?
– Because I don’t like idea of something controlling my life.
No to powtórzę:Cblondyn pisze: Dadas to ja czegos nie rozumiem. Powołujesz sie na PA a teraz piszesz, że PA to bzdury. Masz racje to jakiś matrix. Co do pinbara to gram na taki jaki jest u mnie nie u kogoś. Podobnie z każdą inną formacją
. To wielu sie pewnie zmartwi, że PA to bzdury ale ja sobie myśle, że ten kto tak twierdzi to własnie plecie bzdury
. Jakoś mnie nie przekonałeś
. Pamietam jak dawałem korepetycje z matmy to tez mi mówili, że to jakiś matrix
Swieca jest wizualizacja ruchu ceny. To co piszesz to maslo maslane. Zresztą jak zawszefx-technik pisze:
Price Action to nie koniecznie świece.
Price Action to akcja ceny, ruch ceny, zmienność ceny.