Ja nie twierdzę, że skalp to najgorsze co może być na forex. Jest po prostu nie dla mnie. Nie mam tyle czasu by być przed monitorem. Co do waszych lub Technika wykresów jakby ktoś wstawił legendę to może bym zrozumiał, po prostu te rysunki nic nie mówią. Nie zrozum mnie źle ale od jakiegoś czasu jest tu taka retoryka jakby Technik wiedział wszystko, reszta to debile.shogomad pisze:Po pierwsze będe wiedział ,że rozmawiam z poważnym człowiekiem , który gra to co twierdzi ,ze gra. I ze to nie jakieś gimbusowe trolowanie czy ściema . Po drugie zyskacie wiele szacunku w moich oczach na zasadzie wzajemności. Ja swoje trady wklejam. Wszyscy widza kiedy mam profit kiedy sl.klimokrates pisze:Powiedz co to zmieni jak zobaczysz pozycję? uspokoisz się? zyskamy twój szacunek?
A tak to każdy może mówić jak lutek " teraz S", "teraz L" i ile on to nie zarobił potem.
Poza tym ( i tu mówie za siebie a nie za Darka czy Pedro ) ja nie twierdze ,ze moja metoda gry jest najwspanialsza na swiecie. Twierdze tylko ,ze jest skuteczna i przynosi mi kase o czym świadczy to że juz drugi rok żyje z fx. To Lutek, Banan i Farciarz twierdzą ,ze skalp na m1 z użyciem PA to głupota i prychają smiechem na trady 10 pipsowe które demonstrujemy z Dadasem i Pedro.
Wiec tak...screenshot z tradem to podstawa do jakiejkolwiek dyskusji, choćby z powodu ,zeby potem nikt sie nie wykpiwałz tego co mówił.
Farciarz owszem jest Szpakowskim forexu ale to jest piękne