Dadas jak już będziesz redagował te książkę, proszę wytłumacz dlaczego cena idzie zawsze w przeciwną stronę niż piszesz, do zobaczenia na minimach 1.11
DayTrading: Środa 15.06.2016
Re: DayTrading: Środa 15.06.2016
wisi nad przepaścią ostatnia szansa na sprzedawanie powyżej 1.12 
Dadas jak już będziesz redagował te książkę, proszę wytłumacz dlaczego cena idzie zawsze w przeciwną stronę niż piszesz, do zobaczenia na minimach 1.11
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk

Farciarz pisze:wisi nad przepaścią ostatnia szansa na sprzedawanie powyżej 1.12
Czytaj ze zrozumieniem, albo wróć do szkoły i się naucz.fx-technik pisze:Przypomnę, bo może komuś uciekło:
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- klimokrates
- Pasjonat

Wbiłem S na tym poziomie co Ci pisałem http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p820189Farciarz pisze:cała altyreria w S na edku, dokładam jeszcze, m5 się grzeje, jebnie
Oczkujące mi nie załapało, więc odpaliłem z ręki. Powiedz co to zmieni jak zobaczysz pozycję? uspokoisz się? zyskamy twój szacunek? czy jak zobaczysz to powiesz: -Technik jest lepszy bo na kilkadziesiąt lotów. Nic nie zmieni, nadal będziecie gadać jacy WY wspaniali jesteście ale proszę.shogomad pisze:
jaaasne.....screnshot albo inaczej jesteś tylko Szaranowiczem foreksu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
banan_czikita pisze:Shogo wiesz w czym jest Wasz problem. Guru wbil Wam do glowy bzdure ze on probowal wszystkiego i sie inaczej nie da a Wy jak byscie wlasnego rozumu nie mieli uwierzyliscie i przyjeliscie jak mantre ze jest jeden sposob na zarabianie. A prawda jest taka ze to ze zaden z Was nie rozumie zachowania rynku na duzych interwalach i nie potrafi lapac swingow to tylko i wylacznie Wasza wina i brak determinacji w nauce. Inni ta metode opanowali i radza sobie swietnie. A guru skacze gul ze jest cos czego on nie pojal majac jak mu sie wydaje ponadprzecietna inteligencje. Coz. Zycie. Jeden nie ma zdolnosci i maluje sciany, inny maluje obrazy
Bananie kochany...nie o to chodzi czy umiemy łapać swingi ( bo umiemy i to z korektą pomiędzy ). Mało tego, mamy taki mindset ,ze umiemy takie korekty wytrzymać po wybiciu bez przestawiania SL na BE żeby nam tradów nie kończył na 0 albo +1. Cały myk polega na tym ,że my skalperzy nie chcemy ich wytrzymywac. Tak oczy cie nie mylą. napisze jeszcze raz. NIE CHCEMY WYTRZYMYWAĆ CAŁYCH SWINGÓW.
Po prostu z całego zbocza wsiadamy na pewniaka w najbardziej pewną część zbocza. I bierzemy 10 pips. Na rynku jesteśmy krótko, pozwalamy by duży lot robił nam robote.
Ty poprostu w swoim ignoranckim zaślepieniu nie umiesz sobie wyobrazić takiego grania. M1 to dla ciebie "szum"
- fx-technik
- Fanatyk

Farciarz, to ty wchodzisz w pozycję bez pojęcia, nie ja.
To ty piramidujesz straty, nie ja.
To ty siedzisz i przeżywasz, bo nie wiesz jaki będzie wynik twojej transakcji.
Ja wiem jaki będzie wynik mojej transakcji i długo na niego nie czekam.
To ty piramidujesz straty, nie ja.
To ty siedzisz i przeżywasz, bo nie wiesz jaki będzie wynik twojej transakcji.
Ja wiem jaki będzie wynik mojej transakcji i długo na niego nie czekam.
-
Phantamare
- Gaduła

Bry wszystkim stęsknionym - USD/CAD: dwie opcje jedna szybki krótki skalp, druga short przy ewentualnym reteści oporu. Pozdrawiam
no i to jest to nad czym pracuję : )shogomad pisze:
,ze umiemy takie korekty wytrzymać po wybiciu bez przestawiania SL na BE żeby nam tradów nie kończył na 0 albo +1.
znaczy znam rozwiązanie, ale zbyt rzadko je stosuję
a w ogóle, to w jakiej ja jestem paczce? ... w paczce technika/shogo czy farciarz/lutek/banan czy może outsider jakiś? ...
I'm so confused ...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Po pierwsze będe wiedział ,że rozmawiam z poważnym człowiekiem , który gra to co twierdzi ,ze gra. I ze to nie jakieś gimbusowe trolowanie czy ściema . Po drugie zyskacie wiele szacunku w moich oczach na zasadzie wzajemności. Ja swoje trady wklejam. Wszyscy widza kiedy mam profit kiedy sl.klimokrates pisze:Powiedz co to zmieni jak zobaczysz pozycję? uspokoisz się? zyskamy twój szacunek?
A tak to każdy może mówić jak lutek " teraz S", "teraz L" i ile on to nie zarobił potem.
Poza tym ( i tu mówie za siebie a nie za Darka czy Pedro ) ja nie twierdze ,ze moja metoda gry jest najwspanialsza na swiecie. Twierdze tylko ,ze jest skuteczna i przynosi mi kase o czym świadczy to że juz drugi rok żyje z fx. To Lutek, Banan i Farciarz twierdzą ,ze skalp na m1 z użyciem PA to głupota i prychają smiechem na trady 10 pipsowe które demonstrujemy z Dadasem i Pedro.
Wiec tak...screenshot z tradem to podstawa do jakiejkolwiek dyskusji, choćby z powodu ,zeby potem nikt sie nie wykpiwałz tego co mówił.
- fx-technik
- Fanatyk

Pedro jest Pedro, i czego dupą moją trawę gnieciesz!pedro pisze:no i to jest to nad czym pracuję : )shogomad pisze:
,ze umiemy takie korekty wytrzymać po wybiciu bez przestawiania SL na BE żeby nam tradów nie kończył na 0 albo +1.
znaczy znam rozwiązanie, ale zbyt rzadko je stosuję![]()
![]()
a w ogóle, to w jakiej ja jestem paczce? ... w paczce technika/shogo czy farciarz/lutek/banan czy może outsider jakiś? ...
I'm so confused ...
Dałem link bo odniosłem wrażenie, że kompletnie nie wiesz o czym piszefx-technik pisze:Tam, tu i gdzie indziej.Cblondyn pisze: To żeby nie rozpisywac sie niepotrzebnie tu masz b dobrze opisane PA na które tak chętnie się powołujesz.
http://fx-forum.pl/viewtopic.php?f=11&t=9
Poza tym dziesiątki filmików na YT.
Wystarczy umieć korzystać z wyszukiwarek, bo dla niektórych to jest zadanie z fizyki jądrowej!
Weź się obudź!