Dadas jak już będziesz redagował te książkę, proszę wytłumacz dlaczego cena idzie zawsze w przeciwną stronę niż piszesz, do zobaczenia na minimach 1.11
Farciarz pisze:wisi nad przepaścią ostatnia szansa na sprzedawanie powyżej 1.12
Dadas jak już będziesz redagował te książkę, proszę wytłumacz dlaczego cena idzie zawsze w przeciwną stronę niż piszesz, do zobaczenia na minimach 1.11
Czytaj ze zrozumieniem, albo wróć do szkoły i się naucz.fx-technik pisze:Przypomnę, bo może komuś uciekło:
Wbiłem S na tym poziomie co Ci pisałem http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p820189Farciarz pisze:cała altyreria w S na edku, dokładam jeszcze, m5 się grzeje, jebnie
Oczkujące mi nie załapało, więc odpaliłem z ręki. Powiedz co to zmieni jak zobaczysz pozycję? uspokoisz się? zyskamy twój szacunek? czy jak zobaczysz to powiesz: -Technik jest lepszy bo na kilkadziesiąt lotów. Nic nie zmieni, nadal będziecie gadać jacy WY wspaniali jesteście ale proszę.shogomad pisze:
jaaasne.....screnshot albo inaczej jesteś tylko Szaranowiczem foreksu
banan_czikita pisze:Shogo wiesz w czym jest Wasz problem. Guru wbil Wam do glowy bzdure ze on probowal wszystkiego i sie inaczej nie da a Wy jak byscie wlasnego rozumu nie mieli uwierzyliscie i przyjeliscie jak mantre ze jest jeden sposob na zarabianie. A prawda jest taka ze to ze zaden z Was nie rozumie zachowania rynku na duzych interwalach i nie potrafi lapac swingow to tylko i wylacznie Wasza wina i brak determinacji w nauce. Inni ta metode opanowali i radza sobie swietnie. A guru skacze gul ze jest cos czego on nie pojal majac jak mu sie wydaje ponadprzecietna inteligencje. Coz. Zycie. Jeden nie ma zdolnosci i maluje sciany, inny maluje obrazy
no i to jest to nad czym pracuję : )shogomad pisze:
,ze umiemy takie korekty wytrzymać po wybiciu bez przestawiania SL na BE żeby nam tradów nie kończył na 0 albo +1.
Po pierwsze będe wiedział ,że rozmawiam z poważnym człowiekiem , który gra to co twierdzi ,ze gra. I ze to nie jakieś gimbusowe trolowanie czy ściema . Po drugie zyskacie wiele szacunku w moich oczach na zasadzie wzajemności. Ja swoje trady wklejam. Wszyscy widza kiedy mam profit kiedy sl.klimokrates pisze:Powiedz co to zmieni jak zobaczysz pozycję? uspokoisz się? zyskamy twój szacunek?
Pedro jest Pedro, i czego dupą moją trawę gnieciesz!pedro pisze:no i to jest to nad czym pracuję : )shogomad pisze:
,ze umiemy takie korekty wytrzymać po wybiciu bez przestawiania SL na BE żeby nam tradów nie kończył na 0 albo +1.
znaczy znam rozwiązanie, ale zbyt rzadko je stosuję![]()
![]()
a w ogóle, to w jakiej ja jestem paczce? ... w paczce technika/shogo czy farciarz/lutek/banan czy może outsider jakiś? ...
I'm so confused ...
Dałem link bo odniosłem wrażenie, że kompletnie nie wiesz o czym piszefx-technik pisze:Tam, tu i gdzie indziej.Cblondyn pisze: To żeby nie rozpisywac sie niepotrzebnie tu masz b dobrze opisane PA na które tak chętnie się powołujesz.
http://fx-forum.pl/viewtopic.php?f=11&t=9
Poza tym dziesiątki filmików na YT.
Wystarczy umieć korzystać z wyszukiwarek, bo dla niektórych to jest zadanie z fizyki jądrowej!
Weź się obudź!