Farciarz pisze:ale jazda, nabiorą mnóstwo osób w L na edku, wygląda to tak przekonująco, że sam zaraz w L uwierzę
te ostatnie 15 minut niesamowite, jeżdżą to h1 jak dzieciaki bawiące się windą
stało sie, zwątpiłeś, to wystarczyło do złamania/skolapsowania funkcji falowej edka do scenariusza wzrostowego.
Farciarz pisze:ale jazda, nabiorą mnóstwo osób w L na edku, wygląda to tak przekonująco, że sam zaraz w L uwierzę
a ruch ten w zakresie 10 pips się odbywa... automaty na wschodnim wybrzeżu odpalają ; )
Ludzie z czasem nieświadomie odkrywają karty.
Mamy teraz "Faith Trading"!
stało sie, zwątpiłeś, to wystarczyło do złamania/skolapsowania funkcji falowej edka do scenariusza wzrostowego.
wzrosty są niemożliwe
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Shogo...popatrz uwaznie - teraz to są dostateczne warunki na S...
Powiem wiecej...
z nieprzecietną przewagą statystyczną w zakresie wiekszym niz 10 pips.
P.S.
2B, i 123 według Sperandeo...
takie zgranie nie często...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
wzrosty są niemożliwe
W rozliczeniu świecy tygodniowej, spadki są bardzo prawdopodobne.
Ktoś, kto twierdzi, że coś jest niemożliwe na tych rynkach, jest bardzo niedoświadczonym traderem,
albo są inne opcje...
jkar pisze:
Shogo...popatrz uwaznie - teraz to są dostateczne warunki na S...
Powiem wiecej...
z nieprzecietną przewagą statystyczną w zakresie wiekszym niz 10 pips.
P.S.
2B, i 123 według Sperandeo...
takie zgranie nie często...
2016-06-13 14_16_36.png
...ale tam jeszcze 15-20 pips miejsca , można natrzaskać eLek jak głupi. Nawet Dadas ze 2 razy sie tam zmieści nie mówiąc o bardziej agresywnych m1 kowiczach.
Więc wzrosty sa niemożliwe....żeby nie mówić ,ze na fx nie ma rzeczy niemożliwych zapytam jakie wzrosty sa niemożliwe
Widze obronione 1,12566 od góry na razie jako prajsakszynowiec dopuki nie zobacze ceny niżej na h1 to sie nie podniecam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No ale z czym masz problem? Pozycje S masz z zyskiem. Postaw ciasnego SL nad ostatnim szczytem i już. Co ma być to będzie. Wszystkim życze tego typu dylematy co robić gdy pozycje są na +
to patrz, kiedy uwierzysz w spadki, pewnie wtedy kiedy będzie trzeba kupować, nie za bardzo obchodzi mnie opinia dadasa, mam od dawna go zablokowanego, przez co moje forum jest czystsze, niech on sobie wierzy w co chce, nawet w kolorowe słonie na wykresie, cały czas gra pod prąd, a wcześniej jak czytałem, to w weekendy nic nie robił chyba tylko na forum pisał, pewnie w ten weekend tez pisał, a może nawet podczas meczu polska-irlandia po 18 też pisał. Nie będę tego nazywał po imieniu, ale każdy wie o co chodzi...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:to patrz, kiedy uwierzysz w spadki, pewnie wtedy kiedy będzie trzeba kupować, nie za bardzo obchodzi mnie opinia dadasa, mam od dawna go zablokowanego, przez co moje forum jest czystsze, niech on sobie wierzy w co chce, nawet w kolorowe słonie na wykresie, cały czas gra pod prąd, a wcześniej jak czytałem, to w weekendy nic nie robił chyba tylko na forum pisał, pewnie w ten weekend tez pisał, a może nawet podczas meczu polska-irlandia po 18 też pisał. Nie będę tego nazywał po imieniu, ale każdy wie o co chodzi...
To sie nazywa pasja.
To co Ty robisz zwie się hazardem i podlega leczeniu bez wzgledu na to czy akurat w danej chwili udało Ci sie wybrac wlasciwy kierunek.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
Dlatego nie z tamtąd , ze linia trendu pękła....( choc w " ogolnosci" pytanie zasadne)..
Chętnie bym z Tobą wspólpracował - nie będąc zmuszonym do czytania, niewiele wnoszacych postów ...
Ostatnio zmieniony 13 cze 2016, 14:34 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.