chyba go odblokuje, jak tam, aż taki kabaret

teraz zaczna zaklinać, że przebicie linii nic nie znaczy, i znowu pod prąd, ciągle wieje w twarz
przecież jeszcze nic nie przebiło, problem w tym, że obronienie tej linii przez popyt jest "niemożliwe"
Dla H4 EU TP mam na 1.1178Farciarz pisze:wzrosty są niemożliweshogomad pisze:stało sie, zwątpiłeś, to wystarczyło do złamania/skolapsowania funkcji falowej edka do scenariusza wzrostowego.Farciarz pisze:ale jazda, nabiorą mnóstwo osób w L na edku, wygląda to tak przekonująco, że sam zaraz w L uwierzę
te ostatnie 15 minut niesamowite, jeżdżą to h1 jak dzieciaki bawiące się windą
pedro pisze:Dzień dobry w ten poniedziałek, średniej jakości pogodowo : )
małe L, na edu ... http://invst.ly/1vr89
trendowa końcówka tygodnia była, ale nie dałem rady w niej uczestniczyć stety lub niestety ; )
, nie czytałem DT czw i piątku, ale napłodziliście postów : )
dobrych trejdów all,
nie PLN w siłę tylko GBP w dółpedro pisze:ależ Ty masz fantazje, chłopie... : ))))highend pisze:niewazne czy bedzie brexit czy srexit.
GBPPLNkierunek południe i target, oczywiście nie w linii prostej
a w jakim terminie ten zjazd wieszczysz ? ... bo przy kursie mniej niż 5 PLN do funta, to zaczną wracać hurtowo : )
a poza tym... z jakiej okazji PLN miałby urosnąć aż tak w siłę? ...
uwielbiam Twoje wykresy : )
Proszę bardzo ... Trochę to trwało - nie chcę za bardzo Skalbmierskiej ułatwiac...Cblondyn pisze:Też pełna zgoda. Możesz rozrysować te 123 na wykresie?jkar pisze:"Przełamana LT jeszcze niczego nie dowodzi."
Jak najbardziej zgoda ...
ale jak zauważył Sperandeo przełamana linia trendu i ...
formacja 123- to juz cos czego nie wolno zignorowac...
a co wiecej daje dużą przewage wchodzacym na tej podstawie
well... zainwestujesz w to pieniądze?highend pisze: nie PLN w siłę tylko GBP w dółna każdym krosie.
a termin? nie wiem - daleki na pewno.
pedro pisze:
jestę pipą, straciłem 20 pipsów ...
pedro pisze: ce est la fx ...
nie śmiej się : Pshogomad pisze:pedro pisze:
jestę pipą, straciłem 20 pipsów ...
pedro pisze: ce est la fx ...
...dura fx ,sed fx