DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 cze 2016, 00:00

Wzrost
8
57%
Bez zmian
2
14%
Spadek
4
29%

Liczba głosów: 14

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Farciarz pisze:ale jazda, nabiorą mnóstwo osób w L na edku, wygląda to tak przekonująco, że sam zaraz w L uwierzę :)
te ostatnie 15 minut niesamowite, jeżdżą to h1 jak dzieciaki bawiące się windą :)
stało sie, zwątpiłeś, to wystarczyło do złamania/skolapsowania funkcji falowej edka do scenariusza wzrostowego. :twisted:

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

pedro pisze:
Farciarz pisze:ale jazda, nabiorą mnóstwo osób w L na edku, wygląda to tak przekonująco, że sam zaraz w L uwierzę :)
te ostatnie 15 minut niesamowite, jeżdżą to h1 jak dzieciaki bawiące się windą :)
a ruch ten w zakresie 10 pips się odbywa... automaty na wschodnim wybrzeżu odpalają ; )
Ludzie z czasem nieświadomie odkrywają karty.
Mamy teraz "Faith Trading"! :564:
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

shogomad pisze:
stało sie, zwątpiłeś, to wystarczyło do złamania/skolapsowania funkcji falowej edka do scenariusza wzrostowego. :twisted:
wzrosty są niemożliwe
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

jkar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jkar »

shogomad pisze:
Shogo...popatrz uwaznie - teraz to są dostateczne warunki na S...
Powiem wiecej...

z nieprzecietną przewagą statystyczną w zakresie wiekszym niz 10 pips.
P.S.
2B, i 123 według Sperandeo...
takie zgranie nie często...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Farciarz pisze:
shogomad pisze:
wzrosty są niemożliwe
W rozliczeniu świecy tygodniowej, spadki są bardzo prawdopodobne.
Ktoś, kto twierdzi, że coś jest niemożliwe na tych rynkach, jest bardzo niedoświadczonym traderem,
albo są inne opcje...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Farciarz pisze: wzrosty są niemożliwe
jkar pisze: Shogo...popatrz uwaznie - teraz to są dostateczne warunki na S...
Powiem wiecej...

z nieprzecietną przewagą statystyczną w zakresie wiekszym niz 10 pips.
P.S.
2B, i 123 według Sperandeo...
takie zgranie nie często...
2016-06-13 14_16_36.png
...ale tam jeszcze 15-20 pips miejsca , można natrzaskać eLek jak głupi. Nawet Dadas ze 2 razy sie tam zmieści nie mówiąc o bardziej agresywnych m1 kowiczach.

Więc wzrosty sa niemożliwe....żeby nie mówić ,ze na fx nie ma rzeczy niemożliwych zapytam jakie wzrosty sa niemożliwe :564:

Widze obronione 1,12566 od góry na razie jako prajsakszynowiec :mrgreen: dopuki nie zobacze ceny niżej na h1 to sie nie podniecam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

No ale z czym masz problem? Pozycje S masz z zyskiem. Postaw ciasnego SL nad ostatnim szczytem i już. Co ma być to będzie. Wszystkim życze tego typu dylematy co robić gdy pozycje są na + :)

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

to patrz, kiedy uwierzysz w spadki, pewnie wtedy kiedy będzie trzeba kupować, nie za bardzo obchodzi mnie opinia dadasa, mam od dawna go zablokowanego, przez co moje forum jest czystsze, niech on sobie wierzy w co chce, nawet w kolorowe słonie na wykresie, cały czas gra pod prąd, a wcześniej jak czytałem, to w weekendy nic nie robił chyba tylko na forum pisał, pewnie w ten weekend tez pisał, a może nawet podczas meczu polska-irlandia po 18 też pisał. Nie będę tego nazywał po imieniu, ale każdy wie o co chodzi...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
ajron
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajron »

Farciarz pisze:to patrz, kiedy uwierzysz w spadki, pewnie wtedy kiedy będzie trzeba kupować, nie za bardzo obchodzi mnie opinia dadasa, mam od dawna go zablokowanego, przez co moje forum jest czystsze, niech on sobie wierzy w co chce, nawet w kolorowe słonie na wykresie, cały czas gra pod prąd, a wcześniej jak czytałem, to w weekendy nic nie robił chyba tylko na forum pisał, pewnie w ten weekend tez pisał, a może nawet podczas meczu polska-irlandia po 18 też pisał. Nie będę tego nazywał po imieniu, ale każdy wie o co chodzi...

To sie nazywa pasja.
To co Ty robisz zwie się hazardem i podlega leczeniu bez wzgledu na to czy akurat w danej chwili udało Ci sie wybrac wlasciwy kierunek.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.

pierdolony" 8)

jkar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jkar »

Dlatego nie z tamtąd , ze linia trendu pękła....( choc w " ogolnosci" pytanie zasadne)..
Chętnie bym z Tobą wspólpracował - nie będąc zmuszonym do czytania, niewiele wnoszacych postów ...
Ostatnio zmieniony 13 cze 2016, 14:34 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.

Zablokowany