Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brokerów

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
aldona.sss
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brok

Nieprzeczytany post autor: aldona.sss »

Sąsiąd jakbyś nie zauważył to wątek dotyczy tych którzy zostali przewaleni w Czarny Czwartek, a nie tego że ty słabo zagrałeś u TMS i straciłeś hajs :mrgreen: kogo to obochodzi....

Byś może jakbyś dobrze wtedy zagrał i sporo zarobił to zostałbyś tak samo potraktowany jak Spain i reszta.

Wic nie bruźć w temacie i graj sobie... a jak ciebie który brok przewali kiedy zarobisz tak jak np. Spaina i mnie to będziesz inaczej śpiewał. Pozdro. Jak będzisz mieć jaja to pójdziesz z nimi walczyć o swoje. A jak jesteś ciapa to grzecznie pogodzisz się ze stratą i jeszcze uwierzysz w tłumaczenia tych macherów, że to "ty sam przegrałeś z rynkiem bo słabo zagrałeś" :d :d :d i będziesz sobie dalej pykać a oni będą dmuchać cie na prawo i lewo i będziesz dobrym dawcą kapitału

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

andrzej-sk pisze:Gdyby tak nie było nie byłoby tematów na tym forum : broker krzak znów kogoś wydymał. Zobacz , że co niektórzy wręcz szukają takich wynalazków, którzy ich wydymają-- takie sado-maso.
Też to zauważyłem. Co jakiś czas użytkownik forum ze sporą ilością postów podnieca się jakimś nowym wynalazkiem nie wiadomo skąd. To musi być "psychiczne sado-maso". Nie widzę innego wyjaśnienia :lol:
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
PokrzywdzeniNaForex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PokrzywdzeniNaForex »

No i BOOOOOOOOOOOOOM !

O czarnym czwartku po raz pierwszy w telewizji ! Mecenasy, dziennikarze i konkurencja TMS SAXO i mBanku w bardzo ostrym tonie wypowiadają się o brokerach którzy cisną ostatni grosz od Polaków i do tej pory nie umorzyli debetów z 15.01.2015 na CHF! To istna petarda! :564:

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 01173.html

Czołem wszyscy pokrzywdzeni przez TMS SAXO i mBank! Ich dni są policzone. Prędzej czy później oddadzą nam wszystko co nam wydarli do ostatniego grosza i jeszcze z odsetkami!

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

aldona.sss pisze:Sąsiąd jakbyś nie zauważył to wątek dotyczy tych którzy zostali przewaleni w Czarny Czwartek, a nie tego że ty słabo zagrałeś u TMS i straciłeś hajs :mrgreen: kogo to obochodzi....

Byś może jakbyś dobrze wtedy zagrał i sporo zarobił to zostałbyś tak samo potraktowany jak Spain i reszta.

Wic nie bruźć w temacie i graj sobie... a jak ciebie który brok przewali kiedy zarobisz tak jak np. Spaina i mnie to będziesz inaczej śpiewał. Pozdro. Jak będzisz mieć jaja to pójdziesz z nimi walczyć o swoje. A jak jesteś ciapa to grzecznie pogodzisz się ze stratą
Sami zaczęliście na TMS najeżdzać jak płaczki to powiedziałem co myślę. Widzisz ja już raz z nimi walczyłem, bo wiedziałem co mają za uszami i jako klient najpierw cisnąłem dział prawny, żeby na koniec wymusić spotkanie z członkiem zarządu. Nie robiłem tego dla kasy tylko dla zabawy no i z.. zemsty bo nie zaprosili mnie na rozmowę rekrutacyjną :lol: :lol: więc jak widzisz ciapą to jesteś ty gamoniu :568:

alanFX
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: alanFX »

Aldona i Mówmisąsiad: darujcie sobie wycieczki osobiste, bo tylko zamazujecie temat dyskusji dotyczący zachowania brokerów w Czarny Czwartek.

Materiał wideo rzeczywiście kapitalny. Wszyscy ostro cisną drańskich brokerów.

Szkoda tylko, że coś takiego pojawiło się dopiero po 1,5 roku od pamiętnego Czarnego Czwartku.

kimchi
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kimchi »

tomkot00 pisze:MÓWMISĄSIĄD ehhh to bardzo ciekawe co mówisz, bo sprawozdania finansowe TMS brokers od kilku lat ujawniają zjazd w dół tego brokera i stały odpływ klientów...

Być może Ci twoi koledzy zarabiają prowizje na kasie którą ludzie wpłacają i tracą w TMS Brokers, bo jak wiadomo jest to jedyny broker w Polsce który uzurpuje sobie prawo do korekty cen ważnie zawartych transakcji na niekorzyść klienta i bez jego zgody. Każdą transakcję mogą tak sobie rozliczyć żebyś stracił - nawet jak wygrałeś, a potem jeszcze cie do sądu pozwą i będą cie czołgać po sądach jak będziesz chciał wypłacic kase którą u nic zarobiłeś :563:

Jak pokazał "Czarny Czwartek" klienci którzy zagrali w TMS na spadek CHF mają ogromne debety i są czołgani po sadąch, tak samo jak Ci którzy grali na wzrost CHF i zarobili a TMS cofnął lub anulował ich transakcje - i tak samo są czołgani po sądach.

Także jak tracisz w TMS to fajowo, ale jak zarabiasz to anulujemy ci zyskowne transakcje.

Doprawdy trudno mi zorozumieć kto przy zdrowych zmysłach może chcieć jeszcze u nich trejdować po czymś takim....
No dobra, przeczytałam tekst i obejrzałam filmik. Sprawa dotyczy jednego faceta. Co z resztą? Czytałam, że były jakieś ugody i umorzenia debetów. Poważnie zastanawiam się nad wyborem TMS

voyt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: voyt »

Ja sobie chwalę współpracę z TMS.

tomkot00
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomkot00 »

Dom Maklerski TMS Brokers właśnie "wygrał" konkrus na najgorszego polskiego brokera forex zdobywając tytuł "Polskiego Paździerza Forexu" anno domini 2016 w rankingu Trading Jam Session.

Myślę, że zdobyty tutuł, mówi sam za siebie - żaden inny polski broker nie wycofuje traderom ich zyskownych zleceń. TMS robi tak stale.

Chcecie grać u TMSa nikt wam nie broni tylko potem nie płacznie, że anulowano wam wasze zyskowne pozycje i macie debety a przed wami widmo wieloletnich procesów sądowych z TMS o spłątę fikcyjnych debetów. Wpisywanie was przez TMS do Krajowego Rejestru Dłużników co oznacza utratę wiarygodności finansowej brak możliwości wzięcia kredytu i tak dalej.... GOOD LUCK :564:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

tomkot00 pisze: Myślę, że zdobyty tutuł, mówi sam za siebie - żaden inny polski broker nie wycofuje traderom ich zyskownych zleceń. TMS robi tak stale.
Oj tam, oj tam... Kilka lat temu to jeszcze paru (polskich) bym wymienił... :P
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

tomkot00
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomkot00 »

Tyle tylko Raposo że żaden inny brok poza TMSem nie był aż tak bezczelny żeby jeszcze swoich klientów po sądach czołgać, robić z nich dłużników niewypłacalnych, zastraszać tonami pism i zatruwać życie na parę kolejnych lat...

Jestem przekonany, że za swoje postępowanie TMS bardzo drogo zapłaci... zresztą już płaci jak widać, a to dopiero początek

Jeśli jeszcze do tego zapadanie choć jeden wyrok przeciwko TMSowi, co niewykluczone, to już raczej na pewno sie z tego nie podniosą, czyt. fala pozwów zbiorowych, jeszcze większe nagłośnienie sprawy, totalny odpływ klientów, a na koniec bankructwo i rozliczenie zarządu

ODPOWIEDZ