Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brokerów

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
monikazale
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brok

Nieprzeczytany post autor: monikazale »

Myslicie ze zawijanie przez saxo biznesu z PL ma cos wspolnego z czarnym czwartkiem?

Maril
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maril »

Masakra jakaś po tym czwartku, otworzyło mi to strasznie oczy i zdałem sobie sprawę że granie na forexie to strata czasu, i przede wszystkim pieniędzy, oczywiście nie miałem załączonych żadnych zleceń w "CC" wiec nic nie straciłem . Teraz tylko mam zainstalowane demo i lubię sobie popatrzeć, jak to skacze i tyle. Czytam forum i zastanawiam się gdzie to zmierza. Czytam w dziale na temat brokerów wasze opinie i stwierdzam, że za dużo się podniecacie na temat różnych brokerów po czym okazuje się po 6 miesiącach ze to brokerzy krzaki i oszuści. Martwi mnie to że ludzie którzy inwestują swoje pieniądze mają 70 % pewności co do brokera u którego inwestują bo urzędy, które powinny sprawować nadzór nad takimi instytucjami interweniują wtedy kiedy pewna ilość osób zostanie wydymana. Mam nadzieje że ludzie którzy zostali oszukani w "CC" u TMSa jak Spain odzyskają hajs. Pozdrawiam tych co jeszcze w grze.

monikazale
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: monikazale »

Maril ale wiesz, tms nie byl i nie jest firma krzak, niby Polski DM tyle ze na sluzbie u dunczykow. Wlasnie z tego co wiem to w tych firmach krzak oni zdejmowali debety i nie bylo raczej z tym problemu bo to MM i biora ma siebie wszystko. Poza tym brokerzy z cypru czy jakis innych zadupiastych miejsc na swiecie nie maja jak egzekwowac od Polakow debetow

kimchi
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kimchi »

tomkot00 pisze:Dom Maklerski TMS Brokers właśnie "wygrał" konkrus na najgorszego polskiego brokera forex zdobywając tytuł "Polskiego Paździerza Forexu" anno domini 2016 w rankingu Trading Jam Session.

Myślę, że zdobyty tutuł, mówi sam za siebie - żaden inny polski broker nie wycofuje traderom ich zyskownych zleceń. TMS robi tak stale.

Chcecie grać u TMSa nikt wam nie broni tylko potem nie płacznie, że anulowano wam wasze zyskowne pozycje i macie debety a przed wami widmo wieloletnich procesów sądowych z TMS o spłątę fikcyjnych debetów. Wpisywanie was przez TMS do Krajowego Rejestru Dłużników co oznacza utratę wiarygodności finansowej brak możliwości wzięcia kredytu i tak dalej.... GOOD LUCK :564:
Mam wrażenie, ze ten wątek to ciągly płacz jednej osoby, której się nie udało. Nigdzie nikt nie pisze, ze tych pozwów przeciw TMS jest wiecej, więc skąd informacja, że to reguła? A ranking na TJS widziałam, TMS był w doborowym towrzystwie zaraz obok HFT,;) - swoją drogą nie wiem czy widizeliście, ze złapali HFT na tym, że mają tam ludzi z agencji PR i fakowe konta ich bronią. to już słabe.

grzegorzx7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grzegorzx7 »

Rzecznik Finansowy po stronie klientów, którzy stracili pieniądze w "czarny czwartek"

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 26663.html

Awatar użytkownika
PokrzywdzeniNaForex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PokrzywdzeniNaForex »

Jak widzicie Rzecznik Finansowy wydał miażdżące dla TMS Brokers stanowisko w sprawie Czarnego Czwartku. Szacun dla naszego ziomka Adriana Szyngiery ps. Spain!

TMS Brokers poniesie surową karę za to jak potraktował swoich klientow.

Niech to będzie nauczka także dla innych nieuczciwych brokrów.

Spoko spoko, niedługo usłyszycie o mBanku. Oni też niedługo słono zapłacą.

My słów na wiatr nie rzucamy, choć jesscze nie tak dawno nikt nam w nic nie wierzył i tylko psy na nas wieszano gdy pisaliśy rok temu co się będzie działo dzisiaj.

A wiecie co się stanie za mniej więcej okrągły rok z TMS i członkami zarządu mBanku? Spoko i tak nam nie uwierzycie.... śledzcie temat, niedługo będzicie przecierać oczy ze zdumienia.

Szmer - kompromitacja totalna jeśli chodzi o HFT BROKERS. Zachowali się w stosunku do ciebie poniżej wszelkiej krytyki. Nie powinno być miejsca na takich brokerów. Srpawę z uwagą obserwujemy i szczerze Ci kibicujemy.

Czołem wszyscy walczący z TMS Brokers, Saxo Bank, mBank i HFT Brokers W górę serca pokrzywdzeni traderzy, ostatni będą pierwszymi !!! :564:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

PokrzywdzeniNaForex pisze:Jak widzicie Rzecznik Finansowy wydał miażdżące dla TMS Brokers stanowisko w sprawie Czarnego Czwartku. Szacun dla naszego ziomka Adriana Szyngiery ps. Spain!

My słów na wiatr nie rzucamy, choć jesscze nie tak dawno nikt nam w nic nie wierzył i tylko psy na nas wieszano gdy pisaliśy rok temu co się będzie działo dzisiaj.

A wiecie co się stanie za mniej więcej okrągły rok z TMS i członkami zarządu mBanku? Spoko i tak nam nie uwierzycie.... śledzcie temat, niedługo będzicie przecierać oczy ze zdumienia.

Szmer - kompromitacja totalna jeśli chodzi o HFT BROKERS. Zachowali się w stosunku do ciebie poniżej wszelkiej krytyki. Nie powinno być miejsca na takich brokerów. Srpawę z uwagą obserwujemy i szczerze Ci kibicujemy.

Czołem wszyscy walczący z TMS Brokers, Saxo Bank, mBank i HFT Brokers W górę serca pokrzywdzeni traderzy, ostatni będą pierwszymi !!! :564:
To brzmi jak manifest rewolucyjny. Gdyby nie chodziło o Brokerów to można się już bać. Jak to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Niejaki Szmer ma pretensje, że mu broker konto zamknął a ci tutaj mają pretensje, że nie zamknął w pore. "Koniec świata" jak mawiał Popiołek :)

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

szmer pisze: ekeft jaki jest takiego zachowania i jednego i drugiego brokera na pewno bedzie lub juz jest dla obydwu odczuwalny i na pewno nie bedzie to przyplyw Klientow, ktorzy na pewno nie beda mieli ochoty byc pozywanymi i uzerac sie z konfliktowymi brokerami, tylko wybiora takich gdzie wiedza, ze spory roziwazuje sie kulturalnie, zamiast sie babrac z jakimis aferzystami, co to nie moga pogodzic sie z tym ,ze czasem trzeba tez oddac Klietowi kase..
Jeżeli w Sądzie Broker udowodni ci, że poniósł strate wizerunkową (a trudne pewnie nie będzie) to masz duże kłopoty. Szczególnie finansowe. To nie zabawa gdy w gre wchodzą pieniądze.

Awatar użytkownika
PokrzywdzeniNaForex
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: PokrzywdzeniNaForex »

Jeżeli w sądzie SZMER udowodni że pisał prawde na forum, to nawet jeśli jego posty zaszkodziły wizerunkowi HFT to SZMER może spac spokojnie a HFT sie skompromituje.

Trzymamy kciuki za SZMERA.

STOP FOREXOWEMU BEZPRAWIU !!!

Halny
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Halny »

szmer pisze:
Cblondyn pisze:
PokrzywdzeniNaForex pisze:Jak widzicie Rzecznik Finansowy wydał miażdżące dla TMS Brokers stanowisko w sprawie Czarnego Czwartku. Szacun dla naszego ziomka Adriana Szyngiery ps. Spain!

To brzmi jak manifest rewolucyjny. Gdyby nie chodziło o Brokerów to można się już bać. Jak to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Niejaki Szmer ma pretensje, że mu broker konto zamknął a ci tutaj mają pretensje, że nie zamknął w pore. "Koniec świata" jak mawiał Popiołek :)
Ja mam pretensje, ze mnie pracownik HFT oklamal i narazil tym samym na wymierne szkody jak i narazal innych nieinformujac skutecznie zmianie dzwigni, a teraz nie wiem czy nawet mozna to nazwac pretensjami, ale HFT mnie pozwalo za 5 wpisow na zamknietej grupie na FB, gdzie bylo doslownie morze negatywnych komentarzy na ich temat,ale akurat wybrali moje.. Takze wiesz, sa lepsze zajecia niz odpisywanie na idiotyczne klamliwe pozwy i po prostu broker ma w ... juz pomijam pieniadze klientow, ale ich czas, bo ode nmie padla propozycja naprawde przyzwoitej ugody, po to,zeby nie tracic wiecej czasu i jak ktos jest kulturalny to tak zalatwia sprawy,a nie to pozywa, marnuje czyjs czas i pieniadze,a na forum tu ma takie swoje pieski, ktore w watku o brokerze kazdy negatwny komentarz przeplataja idiotyczna wstawka ''pozdrawiam brokera hft'' czy na fb falszywe konta. To jest zalosne zachowanie i nie przystoi powaznej jakby nie bylo za taka sie uwazaja instytucji zaufania publicznego, a jednak jest faktem to co robia. Nie jest tajemnica chyba gdzie pracuje Adrian pozwany przez TMS, bo tego nie ukrywa i jak nic sie nie zmienilo to pracuje u brokera, ktory pozwal mnie czyli HFT, ale ja np. mimo wszystko kibicuje Adrianowi, zeby wygral swoja sprawe z TMS, szczerze mowiac to ja sie dziwie i jednemu i drugiemu brokerowi, ze wogole podejmuja takie dzialania, ze nikt nie wpadnie na pomysl, zeby sobie darowac, to nie sa jakies wielkie pieniadze rozumie, zeby si eo jakies miliardy rozchodzilo i wsyztskie chwyt dozwolone, bo inaczej podziemy na dno ..., a opinia i o jednym i drugim bylaby o niebo lepsza, bo nie wiem czy moze byc jeszcze gorsza szczerze mowiac i ekeft jaki jest takiego zachowania i jednego i drugiego brokera na pewno bedzie lub juz jest dla obydwu odczuwalny i na pewno nie bedzie to przyplyw Klientow, ktorzy na pewno nie beda mieli ochoty byc pozywanymi i uzerac sie z konfliktowymi brokerami, tylko wybiora takich gdzie wiedza, ze spory roziwazuje sie kulturalnie, zamiast sie babrac z jakimis aferzystami, co to nie moga pogodzic sie z tym ,ze czasem trzeba tez oddac Klietowi kase..
Na razie to jest faktycznie tylko manifest, a jakieś konkrety? Bo do tej pory to było ponoć tylko przesłuchanie kogoś z TMS a jeszcze nie było prześłuchania Adriana, ciekaw jestem jak on wypadnie i jakie ma argumenty. Nie bronię TMS, ale jest ktoś jeszcze kto miał podobnie albo kogo pozwali czy to taka nagonka na TMS?
Swoją drogą szmer skąd pomysł, że Adrian w hft robi, on ponoć jakiś kantor ma.

ODPOWIEDZ