DayTrading: Piątek 10.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 10.06.2016
ale się polała krew.....
-
- Gaduła
Komu mistrzu Ty chcesz zaimponowac? Zerknij na pierwsza strone i nie szpanuj 5 pipsami
Dobra. Wszystko zabezpieczone. Weekend i euro czas zaczac a Wy tu sobie nastukajcie jak zawsze 100 postow w sobote i niedziele to sobie po weekendzie poczytam dla smiechu
Dobra. Wszystko zabezpieczone. Weekend i euro czas zaczac a Wy tu sobie nastukajcie jak zawsze 100 postow w sobote i niedziele to sobie po weekendzie poczytam dla smiechu

Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 20:19 przez banan_czikita, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcinmijagi
- Pasjonat
Panowie i Panie, ja tu kończe pisanie. Już mi wystarczy. Pozdrawiam Wszyskich i Powodzenia.
Cytaty, pipsów nie dają.
- fx-technik
- Fanatyk
Dobra, kończymy tydzień.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
marcinmijagi pisze:Panowie i Panie, ja tu kończe pisanie. Już mi wystarczy. Pozdrawiam Wszyskich i Powodzenia.
Nie przejmuj się co poniektórymi zapodaj ignora i olej to . Najwięcej na tym forum mają do powiedzenia ci co robią najwięcej błędów .
Wrzuć swoją analizę , zobacz a inne a resztę olej i nie dawaj się wciągać w te idiotyczne rozmowy .
Jak zaczną odchodzić ludzie którzy pokazują wykresy to zostaną tu sami dyskutanci
- fx-technik
- Fanatyk
marcinmijagi, ja się ciebie nie czepiam.Rafal152 pisze:marcinmijagi pisze:Panowie i Panie, ja tu kończe pisanie. Już mi wystarczy. Pozdrawiam Wszyskich i Powodzenia.
Nie przejmuj się co poniektórymi zapodaj ignora i olej to . Najwięcej na tym forum mają do powiedzenia ci co robią najwięcej błędów .
Wrzuć swoją analizę , zobacz a inne a resztę olej i nie dawaj się wciągać w te idiotyczne rozmowy .
Jak zaczną odchodzić ludzie którzy pokazują wykresy to zostaną tu sami dyskutanci
Twoje analizy są w porządku.
Ja się czepiam oszołomów, którzy nic nie pokazują, tylko nakazują innym, bo oni mają "rację".
Kiszą straty, budują ze strat drabinki, z daytraderów robią się długoterminowcami, gdy tracą.
I jeszcze twierdzą, że tak trzeba robić.
Ja takie systemy przerabiałem kilka lat temu.
I na tym tu forum jebali mnie jak psa za to.
I mieli rację.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Dzwonilem do Daxa i pytalem kiedy spadnie do mojej stopki.leff pisze:Ktoś moze mi powiedzieć co się dzieje z Daxem? Czy on ma zamiar przestać lecieć w dół?
Niestety odebral Wig20 i powiedzial, ze gra na konsoli.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
chyba sie rozczarujeszhighend pisze:Dzwonilem do Daxa i pytalem kiedy spadnie do mojej stopki.leff pisze:Ktoś moze mi powiedzieć co się dzieje z Daxem? Czy on ma zamiar przestać lecieć w dół?
Niestety odebral Wig20 i powiedzial, ze gra na konsoli.

- uciekinier
- Pasjonat
no i jeden rozsądny przestaje pisaćmarcinmijagi pisze:Panowie i Panie, ja tu kończe pisanie. Już mi wystarczy. Pozdrawiam Wszyskich i Powodzenia.
reszta to 50 % komedianci drugie 50 % gimbaza
Jak żyć ....

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
i odchdza wartosciowi ludzie a zostana tylko filozofowie bedziemy uprawiac daytrading of filosofia 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!