DayTrading: Piątek 10.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 10.06.2016
ED ma tylko jeden kierunek
kierunek 1.20 flaszka
wszystkie pary z dolarem odwrocily duży trend? nawet usd/try i usd/zar

wszystkie pary z dolarem odwrocily duży trend? nawet usd/try i usd/zar

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
lol....highen. Tylko lekko zaleci Lkami na edku i pojawiasz sie znikąd. Założe sie ,że jak byś był w spiączce i na edku robiłą sie L'ka to byś sie wybudził

shogomad pisze:lol....highen. Tylko lekko zaleci Lkami na edku i pojawiasz sie znikąd. Założe sie ,że jak byś był w spiączce i na edku robiłą sie L'ka to byś sie wybudził![]()

nie chce tego 1.20 chyba
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ED teraz może być dobre miejsce na L.
skarnak pisze:ED teraz może być dobre miejsce na L.
i tego właśnie nam trzeba Banan,Klimkokrates
faktycznie d.nie urwało...jeszcze
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Gaduła
Na kablu juz urwalo nie jednemu dooope, a eurodolar zaraz pojdzie jego sladem. Jak wogole mozna.myslec o L na tych parach przed referendum skoro roznica oscyluje w granicy bledu statystycznego. Powtorze sie. Piaskownica co tu niektorzy uprawiaja a nie trading. Babki lepic
Dooobre! Musze sobie to zapisać.shogomad pisze:lol....highen. Tylko lekko zaleci Lkami na edku i pojawiasz sie znikąd. Założe sie ,że jak byś był w spiączce i na edku robiłą sie L'ka to byś sie wybudził![]()
Tzn ja jestem ogolnie zawsze, ale nie mam czasu czytac forum i wpadam sobie co jakis czas.
-- Dodano: 10 cze 2016, 15:55 --
btw. mam takie prywatne zdanie odnosnie referendum w UK (gdzie tam nie pojade to wiekszosc plakatow/bilbordów zacheca "VOTE LEAVE").
Imo zadnego wyjscia z UE nie będzie (ludzie zrobią na przekór plakatom). Po wynikach funt wywali w górę. I wtedy sprzedawac bo funt jest już w trendzie "do piachu" od pewnego czasu. Ale to tylko moje prywatne zdanie
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dzisiaj dobry dzień:)Ale, ,jedno nie pykło...że nie podebralem usd/cad na L a była okazja zacna...;//
-
- Fanatyk
[quote="highend"]
"bo funt jest już w trendzie "do piachu" od pewnego czasu. Ale to tylko moje prywatne zdanie"
Przemek tylko sie juz nie zakładaj
"bo funt jest już w trendzie "do piachu" od pewnego czasu. Ale to tylko moje prywatne zdanie"
Przemek tylko sie juz nie zakładaj