Prawda ze latwizna? Stary - Ty tu jestes najlepszy z najlepszychŚwieżak44 pisze:Ruchy jednokierunkowy, wystarczyło znac kierunek i wskoczyć an początku..

Patrzac jak dobrze Ci idzie filozofowanie to szybko sie tu zaaklimatyzujesz

Prawda ze latwizna? Stary - Ty tu jestes najlepszy z najlepszychŚwieżak44 pisze:Ruchy jednokierunkowy, wystarczyło znac kierunek i wskoczyć an początku..
Świeżak44 pisze:Ale masakra na DAX-ie.. Drugi dzień polecieli, cały wzrost skasowany w dwa dni.. Z tego wykresu praktycznie nie dało rady przewidzieć, ale po naszym WiG20 mogłem poznać co się tam szsykuje i że poleci tak samo. Wig20 w pewnych okolicznościach jest bardzo dobrym wskaźnikiem dla DAX-u, bo też reaguje na miedź. To było prostsze niż tą ropą, co ciągle zakreca, odbija itp.. Ruchy jednokierunkowy, wystarczyło znac kierunek i wskoczyć an początku. NA Wig20 wskoczyłem i zarobiłem, na DAX- już zabrakło wyobraźni..
shogomad pisze:Świeżak44 pisze:Ale masakra na DAX-ie.. Drugi dzień polecieli, cały wzrost skasowany w dwa dni.. Z tego wykresu praktycznie nie dało rady przewidzieć, ale po naszym WiG20 mogłem poznać co się tam szsykuje i że poleci tak samo. Wig20 w pewnych okolicznościach jest bardzo dobrym wskaźnikiem dla DAX-u, bo też reaguje na miedź. To było prostsze niż tą ropą, co ciągle zakreca, odbija itp.. Ruchy jednokierunkowy, wystarczyło znac kierunek i wskoczyć an początku. NA Wig20 wskoczyłem i zarobiłem, na DAX- już zabrakło wyobraźni..
Mnie sie DAX nie podoba...zabrzmi to jak jakaś teoria spiskowa w obliczu aktualnego momentum misiów ale...nie pdoba mnie sie ,ze nie dolecieli do LT i poziomu PA
Czuję swąd plugawego podstępu , bo spadki ropy i daxa to nie idą w parze. Albo jedno albo drugie. Tylko jeszcze nie wiem gdzie ten podstęp na DAX czy na ropie
Ty tak tutaj kozaczysz, ale jeszcze nie widziałem, żebyś na DAX-ie coś zagrał, albo chociaż się przymierzał albo chociaż rozrysował. Widocznie zbyt trudny instrument nawet dla takiego kozaka. Tylko na edku wisisz i zobaczymy jak na tym wyjdziesz.banan_czikita pisze:Prawda ze latwizna? Stary - Ty tu jestes najlepszy z najlepszychŚwieżak44 pisze:Ruchy jednokierunkowy, wystarczyło znac kierunek i wskoczyć an początku..
Patrzac jak dobrze Ci idzie filozofowanie to szybko sie tu zaaklimatyzujesz
anilag pisze:moim zdaniem w ostatnim czasie dax bardzo podobnie własnie do ropy... i do S&Pshogomad pisze:Świeżak44 pisze:Ale masakra na DAX-ie.. Drugi dzień polecieli, cały wzrost skasowany w dwa dni.. Z tego wykresu praktycznie nie dało rady przewidzieć, ale po naszym WiG20 mogłem poznać co się tam szsykuje i że poleci tak samo. Wig20 w pewnych okolicznościach jest bardzo dobrym wskaźnikiem dla DAX-u, bo też reaguje na miedź. To było prostsze niż tą ropą, co ciągle zakreca, odbija itp.. Ruchy jednokierunkowy, wystarczyło znac kierunek i wskoczyć an początku. NA Wig20 wskoczyłem i zarobiłem, na DAX- już zabrakło wyobraźni..
Mnie sie DAX nie podoba...zabrzmi to jak jakaś teoria spiskowa w obliczu aktualnego momentum misiów ale...nie pdoba mnie sie ,ze nie dolecieli do LT i poziomu PA
Czuję swąd plugawego podstępu , bo spadki ropy i daxa to nie idą w parze. Albo jedno albo drugie. Tylko jeszcze nie wiem gdzie ten podstęp na DAX czy na ropie
Świeżak44 pisze: Ty tak tutaj kozaczysz, ale jeszcze nie widziałem, żebyś na DAX-ie coś zagrał, albo chociaż się przymierzał albo chociaż rozrysował. Tylko na edku wisisz i zobaczymy jak na tym wyjdziesz.
Farciarz od wczoraj jadę z Toba. Dzis w nocy zamknąłem czesc, dzis sprzedaje dalej.Farciarz pisze:niby już wychodzi ostatni retest na m5 edek i powinno się zacząć spadanie, ale do danych jeszcze godzina, to co cena stew miejscu teraz...ale się to znowu wlecze
1.11XX, albo minima 1.12 dziś będzie, jak rąbnie o 16.00 to będzie moment i wszyscy zawyją z bóluklimokrates pisze:Farciarz od wczoraj jadę z Toba. Dzis w nocy zamknąłem czesc, dzis sprzedaje dalej.Farciarz pisze:niby już wychodzi ostatni retest na m5 edek i powinno się zacząć spadanie, ale do danych jeszcze godzina, to co cena stew miejscu teraz...ale się to znowu wlecze