DayTrading: Piątek 10.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 10.06.2016
i zapowiada się, że edek zatrzyma się w miejscu, które zakładałem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ludzie co wy jesteście tacy zestresowani . Jak wam nie idzie to poszukajcie sobie jakiegoś rozweselacza a nie wyżywajcie się na forum . Mi jak coś nie poszło to oglądam to i od razu mi lepiej że inni też popełniają błędy
https://www.youtube.com/watch?v=_LEhxif0ARA
Wracając do DT warte przypilnować NZD/USD przy kluczowym poziomie
https://www.youtube.com/watch?v=_LEhxif0ARA
Wracając do DT warte przypilnować NZD/USD przy kluczowym poziomie
Farciarz pisze:1.11XX, albo minima 1.12 dziś będzie, jak rąbnie o 16.00 to będzie moment i wszyscy zawyją z bóluklimokrates pisze:Farciarz od wczoraj jadę z Toba. Dzis w nocy zamknąłem czesc, dzis sprzedaje dalej.Farciarz pisze:niby już wychodzi ostatni retest na m5 edek i powinno się zacząć spadanie, ale do danych jeszcze godzina, to co cena stew miejscu teraz...ale się to znowu wlecze
- moneymaker
- Gaduła
Cblondyn, na forex-ie dopiero się uczę, nie wiem, czy to była dywergencja, czy nie, ale wiem, że chyba zmienię nick, na szczęściarz, lub na coś podobnego 
Wyjście DB m15

Wyjście DB m15
Powiem ci że wyczaiłeś sprawę sądziłem że po tak dobrych danych szarpną do góry i będzie okazja łapaś S na fajnym poziomie ale dopiero teraz zobaczyłem twoją analizęmoneymaker pisze:Cblondyn, na forex-ie dopiero się uczę, nie wiem, czy to była dywergencja, czy nie, ale wiem, że chyba zmienię nick, na szczęściarz, lub na coś podobnego
Wyjście DB m15
Kończe na dziś bo mi się już kierunki pomyliły to już widocznie czas na koniec . Przed telewizor i zaczynamy oglądać mistrzostwa . Jakaś analiza na wyjście naszych z grupy ?

Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 15:58 przez Rafal152, łącznie zmieniany 1 raz.
moneymaker pisze:Cblondyn, na forex-ie dopiero się uczę, nie wiem, czy to była dywergencja, czy nie, ale wiem, że chyba zmienię nick, na szczęściarz, lub na coś podobnego
Wyjście DB m15
To były po prostu dane.. inne dane inny ruch.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...

zrobiony w 6 minut

Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 16:01 przez shogomad, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobre dane dla cad o 14,30. Szczęście też bardzo sie przydajemoneymaker pisze:Cblondyn, na forex-ie dopiero się uczę, nie wiem, czy to była dywergencja, czy nie, ale wiem, że chyba zmienię nick, na szczęściarz, lub na coś podobnego
Wyjście DB m15

- fx-technik
- Fanatyk
Ale ebło na Edku!
Mało dooopy nie urwało.

Mało dooopy nie urwało.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
to bedzie chyba tzw double bottomfx-technik pisze:Ale ebło na Edku!![]()
Mało dooopy nie urwało.