na ekg żadnych oznak jakiegokolwiek odbicia czy słabnięcia ruchu, lecimy prosto w przepaść, wcale bym się nie zdziwił jakby do jutra były minima 1.11...i tego sobie i innym S życzę, życzeniowo
Farciarz pisze:Teraz ja coś mogę napisać, jak tam wasze eleczki na edku? Dobrze wam radzę zamykajcie, aby zminimalizować stratę, po danych witamy poziomy na 1.12XX...to tak za wczorajsze
na ekg żadnych oznak jakiegokolwiek odbicia czy słabnięcia ruchu, lecimy prosto w przepaść, wcale bym się nie zdziwił jakby do jutra były minima 1.11...i tego sobie i innym S życzę, życzeniowo
Odwieczny rytuał na ropie to wytrzepywanie L i S , trójkąt rozszerzający, kolejne low i High dnia aż do popłudnia kiedy kolejny swing okazuje sie ostatnim w tej karuzeli i jedziemy w jedna ze stron. Jest tak nawet w silnych trendach. Kiedyśnawet robiłem statystyki ile takich dni było z wszystkich dni trendowych.Świeżak44 pisze:Oni sie tradycyjnie szykują na 14.00 z tymi wybiciami... stary numer.Trzeba chyba brać L?
Ja bym na twoim miejscu brał zysk i w nogiFarciarz pisze:Teraz ja coś mogę napisać, jak tam wasze eleczki na edku? Dobrze wam radzę zamykajcie, aby zminimalizować stratę, po danych witamy poziomy na 1.12XX...to tak za wczorajsze
Świeżak44 pisze:Czy nasz WIG20 może być wskaźnikiem dla DAX-a? Dziś poleciały zgodnie, zatrzymały się też na tych samych liniach Fibo..
Kanecione pisze:Ja bym na twoim miejscu brał zysk i w nogiTo jest korekta. Dolar już się odwraca, jak będzie się osłabiał to Edek znów wgóre poleci, tak jak giełdy. Przecież szykuja się teraz do odbicia na wszystkim o 14.00 . Nawet ja to widzę..