brawoBemowo1 pisze:20 pips wyżej sl, ewentualnie gdzie zamknie się świeca - korpus musi być pod taśmąFarciarz pisze:
teraz dołożyłem na maxa S na 1.1391
małe S mam i sl też

brawoBemowo1 pisze:20 pips wyżej sl, ewentualnie gdzie zamknie się świeca - korpus musi być pod taśmąFarciarz pisze:
teraz dołożyłem na maxa S na 1.1391
małe S mam i sl też
Farciarz pisze: teraz dołożyłem na maxa S na 1.1391
ciekawe czy mój pierwotny SL 1.1395 sprzed kilku tradów by wytrzymał, myślałem ze szybciej odwiedzą to miejsce, było 4, idealne wprost miejsce na S, później, teraz patrze jak to dokonają
"fat finger" czuwa, wkrótce czary mary
1.1436? Spodziewaj się niespodziewanegoFarciarz pisze:jakby miało być 1.14XX to bym nie dokładał, ja już siedzę, bardzo wątpliwy jest nawet re test poziomu 90, jak kupowałem na 1.1119 się Pedro zaklinał, przeklinał, że 1.13 jest niemożliwe, masz post obok co teraz robi, sprawa jest przesądzona co do spadków tylko impuls nie wiem kiedy będzie, może nawet za godzinę albo 15 minutklimokrates pisze:Ok tylko, że do 16:30 możemy zdarzyć zaliczyć 1.1436Farciarz pisze:ale cisną do góry na edku, kolejna okazja do S, jeśli ktoś realizuje zyski niżej w tej konsoli, miejmy, że dziś o 16.30 pchnie to w końcu dół poniżej 1.13 na początek.
pisaliśmy posta w tym samym czasie. tak walę S jak dzwon
I mu konto wytrzymało 2 lata, czy dopłacał?Rafal152 pisze:Na innym forum był gości co jak ropa ze 130 dol pikowała w dół a on codziennie to samo że zara pójdzie w góre . 2 lata chłop dzień w dzień to samo aż po 2 latach mógł w końcu powiedzieć A NIE MÓWIŁEM ŻE BĘDZIE ROSŁO![]()
Coś mi się wydaje że w z tym Edkiem będziecie tak samo.
Świeżak pamiętasz Kena
Jak ja tam przyszedłem to ponoć on już wcześniej był bankrut i mu odbiłofx-technik pisze:I mu konto wytrzymało 2 lata, czy dopłacał?Rafal152 pisze:Na innym forum był gości co jak ropa ze 130 dol pikowała w dół a on codziennie to samo że zara pójdzie w góre . 2 lata chłop dzień w dzień to samo aż po 2 latach mógł w końcu powiedzieć A NIE MÓWIŁEM ŻE BĘDZIE ROSŁO![]()
Coś mi się wydaje że w z tym Edkiem będziecie tak samo.
Świeżak pamiętasz Kena
NiemozliweŚwieżak44 pisze:. Po takiej świecy na h4 jaka była wczoraj wydawało się ,że może tylko rosnąć.. A tu nic..