Żebyś się nie zdziwiłŚwieżak44 pisze:No i co z tą ropą?? Dane zgodne z przewidywaniami. Wygląda na to, że zdrożała już pod nie od rana, a teraz to chyba będzie spadać, bo pod co ma drożeć??? Spieszmy się brać S-ki, tak szybko spadają..

Żebyś się nie zdziwiłŚwieżak44 pisze:No i co z tą ropą?? Dane zgodne z przewidywaniami. Wygląda na to, że zdrożała już pod nie od rana, a teraz to chyba będzie spadać, bo pod co ma drożeć??? Spieszmy się brać S-ki, tak szybko spadają..
Nie no, żartowałem!Rafal152 pisze:Żebyś się nie zdziwiłŚwieżak44 pisze:No i co z tą ropą?? Dane zgodne z przewidywaniami. Wygląda na to, że zdrożała już pod nie od rana, a teraz to chyba będzie spadać, bo pod co ma drożeć??? Spieszmy się brać S-ki, tak szybko spadają..z tymi S
Problem w tym, że spadać nie chce. Choć na H4 wzrost wygląda na już nieco zmęczony. Poczekamy - zobaczymy.Świeżak44 pisze:Wygląda na to, że zdrożała już pod nie od rana, a teraz to chyba będzie spadać, bo pod co ma drożeć??? Spieszmy się brać S-ki, tak szybko spadają..
Nie gdybaj , patrz na wykres . Gruby sobie zaplanował jakiś wyższy poziom i tam będzie szedł . Jak już tu jest to nie odpuści .Świeżak44 pisze:Nie no, żartowałem!Rafal152 pisze:Żebyś się nie zdziwiłŚwieżak44 pisze:No i co z tą ropą?? Dane zgodne z przewidywaniami. Wygląda na to, że zdrożała już pod nie od rana, a teraz to chyba będzie spadać, bo pod co ma drożeć??? Spieszmy się brać S-ki, tak szybko spadają..z tymi S
-- Dodano: 08 cze 2016, 16:41 --
Ale może będzie tak jak ostatnio.. 18.05 Podciągną jeszcze trochę i puszczą o 19.00???
Wtedy było troche inaczej....Świeżak44 pisze: Ale może będzie tak jak ostatnio.. 18.05 Podciągną jeszcze trochę i puszczą o 19.00???
Daily zadecyduje.....w ostateczności jutro przy 50,70 będziemy łądować L'ki.MarioDM pisze:Problem w tym, że spadać nie chce. Choć na H4 wzrost wygląda na już nieco zmęczony. Poczekamy - zobaczymy.Świeżak44 pisze:Wygląda na to, że zdrożała już pod nie od rana, a teraz to chyba będzie spadać, bo pod co ma drożeć??? Spieszmy się brać S-ki, tak szybko spadają..
Fakt. W tej chwili nie ma żadnych bliskich oporów. W zeszłym tygodniu byłem przekonany do spadków, ale teraz gdy pokonali 50 to trudno zgadnąć co dalej.shogomad pisze:
Ja wole pozycje po gorszej cenie, ale z jakąś przeszkodą dla wykresu miedzy moim SL a aktualna ceną niż po lepszej cenie , ale bez zasieków
Wiem, widzę ten ważny poziom też u siebie.. Tylko oni go klepnęli chyba o 18.00, a o 16.30 były fatalne dane z zapasów +1,350M , jak prognozy mowiły -3,500. A oni i tak podciągnęli tam gdzie chcieli przez te 2 godziny tuż po danych. Wykres powinien runąć o 16.30 a runął o 20.00.. Dlaczego??? Tutaj chyba rzeczywiście jakiś grubas musi działać, bo to się kupy nie trzyma ta historia z ropą..shogomad pisze:Wtedy było troche inaczej....Świeżak44 pisze: Ale może będzie tak jak ostatnio.. 18.05 Podciągną jeszcze trochę i puszczą o 19.00???
okno bessy na m30 szerokie na 10 pipsMarioDM pisze:Fakt. W tej chwili nie ma żadnych bliskich oporów. W zeszłym tygodniu byłem przekonany do spadków, ale teraz gdy pokonali 50 to trudno zgadnąć co dalej.shogomad pisze:
Ja wole pozycje po gorszej cenie, ale z jakąś przeszkodą dla wykresu miedzy moim SL a aktualna ceną niż po lepszej cenie , ale bez zasieków
Wiekszość rynków finansowych (o ile nie wszystkie) są mainpulowane przez dużych graczy, a ropa w ostatnim czasie szczególnie.Świeżak44 pisze:Tutaj chyba rzeczywiście jakiś grubas musi działać, bo to się kupy nie trzyma ta historia z ropą..