Może tak i być, ale jak na razie na H1 jest HH, a nie ma LH.mario_M pisze:złoto dobiło 61,8% i wraca w dół
to i edek zapał już powinien stracić
DayTrading: Środa 08.06.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 08.06.2016
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
jkar pisze:NiemozliweŚwieżak44 pisze:. Po takiej świecy na h4 jaka była wczoraj wydawało się ,że może tylko rosnąć.. A tu nic..![]()
Nie no zabiorą sie z Sp500....tam już w USA roczne szczyty praktycznie padły. Niezbadane są zasoby papieru i zielonej farby w FED.
Albo robie false break i pin na weekly, albo Yellen idzie po nobla z ekonomi, keynesiści mieli racje i wszystko co sie uczyliśmy o ekonomi od dziecka można będzie o kant....

- fx-technik
- Fanatyk
To już dawno, dawno.shogomad pisze:jkar pisze:NiemozliweŚwieżak44 pisze:. Po takiej świecy na h4 jaka była wczoraj wydawało się ,że może tylko rosnąć.. A tu nic..![]()
Nie no zabiorą sie z Sp500....tam już w USA roczne szczyty praktycznie padły. Niezbadane są zasoby papieru i zielonej farby w FED.
Albo robie false break i pin na weekly, albo Yellen idzie po nobla z ekonomi, keynesiści mieli racje i wszystko co sie uczyliśmy o ekonomi od dziecka można będzie o kant....
Liczy się obrót!
Dopóki się kręci!
Próbuję zapomnieć..Rafal152 pisze:Na innym forum był gości co jak ropa ze 130 dol pikowała w dół a on codziennie to samo że zara pójdzie w góre . 2 lata chłop dzień w dzień to samo aż po 2 latach mógł w końcu powiedzieć A NIE MÓWIŁEM ŻE BĘDZIE ROSŁO![]()
Coś mi się wydaje że w z tym Edkiem będziecie tak samo.
Świeżak pamiętasz Kena

-- Dodano: 08 cze 2016, 16:12 --
Ale skąd wiedziałeś? PS. Widocznie na DAX-ie trzeba patrzeć tylko na RSI i jak przekracza 70 to brać S i nie patrzyć..jkar pisze:NiemozliweŚwieżak44 pisze:. Po takiej świecy na h4 jaka była wczoraj wydawało się ,że może tylko rosnąć.. A tu nic..![]()
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ta opcja niestety nie weszła .... 4 pips zabrakło do zebrania trejda ... http://invst.ly/1uxm6
ale na gj wytrzymało ; )
http://invst.ly/1uxk3
-- Dodano: 08 cze 2016, 16:19 --
Pedro nie zaklinał i nie przeklinał, tylko stwierdzał fakt, kiedy pisałeś że do następnego wieczora będzie 1.13 ... i nie było,Farciarz pisze:
jakby miało być 1.14XX to bym nie dokładał, ja już siedzę, bardzo wątpliwy jest nawet re test poziomu 90, jak kupowałem na 1.1119 się Pedro zaklinał, przeklinał, że 1.13 jest niemożliwe, masz post obok co teraz robi, sprawa jest przesądzona co do spadków tylko impuls nie wiem kiedy będzie, może nawet za godzinę albo 15 minut
stwierdzałeś kategorycznie! ... że tak ma być ... well,
zamknąłeś S na edu?
Ostatnio zmieniony 08 cze 2016, 16:24 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
za 12 minut na ropie wywali 100 pipsów w jedną strone ze stron...albo bedzie mega szybki retest 50$ albo 52$ jeszcze dziś. Zastanawiające ,że USA nie zrobiło nwego low dnia przed danymi. Czyżby grubasy widziały coś o zapasach czego my leszczyna nie ? I jeszcze ten spokój OPEC po ostatnim meetingu.
- fx-technik
- Fanatyk
Sposób pewności Farciarza trochę przypomina wstępne objawy wspomnianego Kena.Farciarz pisze: jakby miało być 1.14XX to bym nie dokładał, ja już siedzę, bardzo wątpliwy jest nawet re test poziomu 90, jak kupowałem na 1.1119 się Pedro zaklinał, przeklinał, że 1.13 jest niemożliwe, masz post obok co teraz robi, sprawa jest przesądzona co do spadków tylko impuls nie wiem kiedy będzie, może nawet za godzinę albo 15 minut
A Edek, jak na razie LH nie tworzy na H1.
U mnie szczyt 1.14100.
EIA US crude oil inventories -3226k vs -3000k exp
lekko bulish niby
ale podobnie do API ( o dziwo ) - czyli dupy nie urywa 
lekko bulish niby

Wzrosły za to zapasy benzyny i destylatów. Dane w sumie nie są istotne. Istotna jest reakcja na daneshogomad pisze:EIA US crude oil inventories -3226k vs -3000k exp
lekko bulish nibyale podobnie do API ( o dziwo ) - czyli dupy nie urywa

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
No i co z tą ropą?? Dane zgodne z przewidywaniami. Wygląda na to, że zdrożała już pod nie od rana, a teraz to chyba będzie spadać, bo pod co ma drożeć??? Spieszmy się brać S-ki, tak szybko spadają.. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.