Zaglądałem kiedyś owszem, ale po ostrej krytyce gospodarza moich kresek ( wprost stwierdził, że on kreskami to zajmował się 20 lat temu i z tego wyrósł, bo to kiepskie narzędzie) nie piszę już tam, jak jestem niemile widziany.jkar pisze:Karnak? a do Borawskiego ty czasami zaglądasz...
bo tak mi sie wydaje , ze tam tez ktos takie kreski publikuje czasami , ale pod innym nickiem?
DayTrading: Wtorek 07.06.2016
Re: DayTrading: Wtorek 07.06.2016
- fx-technik
- Fanatyk

W sensie, że wyskoczy do góry?Liwia pisze:OMG, takie tu stężenie testosteronu że aż w oczy szczypie![]()
A DAX był od wczorajszego wieczoru tak przewidywalny jak mój stary kocur: niemal brak marginesu niespodzianki.
Uzasadnij technicznie, jeżeli możesz.
Przyda się tym, co wczoraj S grali i byli 100% pewni, i bez Stop Lossu.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
A jak skończył Nowy123 ??? Ciekawi mnie to bo też go pamietam jakieś 2 lata temu. Elliotowiec jak mnie pamięć nie myli.
Bardzo sobie cenię wasze spojrzenia na rynek i dziękuję za przychylność.Tomasz196407 pisze:Darku nie ma nikt nic,fx-technik pisze:Tomaszu, przecież do karnaka nikt nic nie ma!Tomasz196407 pisze:
Przecież te linie są widoczne na tygodniowym,
słuchajcie nie lepiej sobie dać na luz,
co kto wstawił to jego, poszło nie poszło
po co komu udowadniać jakie to wspaniałe mam "klocki" albo kijek
On wie co robi i jest dobrym przykładem!
ja też sie myle, ktos sie myli, ale sobie wszyscy cos pokazujemy swój punkt widzenia,
jezeli mój system te głupie fale elliota sa złe to ktos popatrzy na PA
wazne ze cos pokazujemy na wykresach,
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Nowy wcale nie skończył, jest i trzyma sie dobrze
Idealne wejscie ( jak dla mnie ) to trzecie dotknięcie takiej kreski...DavidFx pisze:eski nadal w grze potencjal na spadki jeszcze spory chociaz juz formacja nam sie rysuje
Trochę sie spózniłes... ( sor to zadna nagana tez czesto w porę nie wyłapuję( dlatego szukam chętnych , którzy informowaliby sie wzajemnie o takich miejscach ...
A JAK KTO POTEM TO ROZEGRA - TO JEGO SPRAWA
pozostaje kwestia kontaktu...
tu moja wiedza i doswiadczenie są znikome...
Zapraszam do rozwinięcia tematu
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Jak zacznę pisać to mnie zabijecie śmiechem.fx-technik pisze:W sensie, że wyskoczy do góry?Liwia pisze:OMG, takie tu stężenie testosteronu że aż w oczy szczypie![]()
A DAX był od wczorajszego wieczoru tak przewidywalny jak mój stary kocur: niemal brak marginesu niespodzianki.
I tak, że pójdzie w górę. Już wczoraj to było widać - ale nie umiem wyjaśnić tego w Waszym narzeczu
Generalnie, Niemcy są mocni i będą. Bo jak nie oni to kto?
Ale nie można ich spuścić z oka bo czasem ich fantazja ponosi
act to make a impact
- fx-technik
- Fanatyk

Grupa SKYPE.jkar pisze:Idealne wejscie ( jak dla mnie ) to trzecie dotknięcie takiej kreski...DavidFx pisze:eski nadal w grze potencjal na spadki jeszcze spory chociaz juz formacja nam sie rysuje
Trochę sie spózniłes... ( sor to zadna nagana tez czesto w porę nie wyłapuję( dlatego szukam chętnych , którzy informowaliby sie wzajemnie o takich miejscach ...
A JAK KTO POTEM TO ROZEGRA - TO JEGO SPRAWA
pozostaje kwestia kontaktu...
tu moja wiedza i doswiadczenie są znikome...
Zapraszam do rozwinięcia tematu
-- Dodano: 07 cze 2016, 20:05 --
Nigdy nie śmieję się z ludzi poważnie podchodzących do tematu.Liwia pisze:Jak zacznę pisać to mnie zabijecie śmiechem.fx-technik pisze:W sensie, że wyskoczy do góry?Liwia pisze:OMG, takie tu stężenie testosteronu że aż w oczy szczypie![]()
I tak, że pójdzie w górę. Już wczoraj to było widać - ale nie umiem wyjaśnić tego w Waszym narzeczu, nie jestem jeszcze partnerem w dyskusji
Ale patrząc na makrootoczenie, raczej można było zakładać bardzo dobre wyniki gospodarcze: dziwię się, że szacunkowe były tak ostrożne choć może dlatego się dziwię, bo mam o wiele mniej danych niż profesjonalni analitycy
![]()
Pozostali poważni też nie będą się śmiać.
A tamtych trzeba po prostu ignorować.
Np. lutek kazał wczoraj ładować się na DAX w S za całe depo i się nie bać, no to z niego się śmieję!
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 20:08 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
Rafal152
Nie stresuj się tym że ktoś będzie narzekał zawsze się tacy znajdą ale jest tu pare fajnych osób co pomogą albo nakierują i podpowiedząLiwia pisze:Jak zacznę pisać to mnie zabijecie śmiechem.fx-technik pisze:W sensie, że wyskoczy do góry?Liwia pisze:OMG, takie tu stężenie testosteronu że aż w oczy szczypie![]()
I tak, że pójdzie w górę. Już wczoraj to było widać - ale nie umiem wyjaśnić tego w Waszym narzeczu, nie jestem jeszcze partnerem w dyskusji
Ale patrząc na makrootoczenie, raczej można było zakładać bardzo dobre wyniki gospodarcze: dziwię się, że szacunkowe były tak ostrożne choć może dlatego się dziwię, bo mam o wiele mniej danych niż profesjonalni analitycy
![]()
Jak cię ktoś tu nakieruje to uważaj, żeby zamiast do Warszawy, nie dojechać do Berlina:)
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.