DayTrading: Wtorek 07.06.2016
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 07.06.2016
Jkar. Napisalem ropa wti chyba wyraźnie a Ty mi pokazujesz wykres brent. Uzasadnienie tez napisalem bo masz na m15 podwojny szczyt i sekwencje LL LH wiec jakie wejście pod prąd. To ze patrzysz na wykres i nie widzisz bo to nie ten wykres to już nie mój problem. Myślenie nie boli
- fx-technik
- Fanatyk
Ile?klimokrates pisze:Ile ja bym dał, żebyś przestał dyskutować i komentować każdy wpisfx-technik pisze:Czyli, że ty grasz, żeby zyskać $3,- - przepraszam, śmiech na sali!banan_czikita pisze:W tym miejscu moze on oznaczac falszywe wybicie ostatnich szczytow wiec ryzyko pol dolara to zadne ryzyko. Więc nie ma mowy o łapanki szczytu tylko o zagraniu na retescie wybitej formacji. Masz głowę to jej używaj. Nie wejdzie to nie wejdzie ale stosunek zysku do ryzyka 6:1 wart jest próby. Bo tylko jeden delikwent ma tu rzekomo 100% skuteczności
Przestaję zwracać uwagę na gimbazę.
Przepraszam innych poważnych, że z kimś takim w ogóle dyskutuję.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
WTI... proszę bardzo .. to sugerowane 2B ma potencjalny zasięg oznaczony " ptaszkiem", a próbujesz grać przeciw wyraznie zdefiniowanemu trendowi w niemal każdej dającej sie zdefiniowac perspektywie uwzględniającej spreed ( wyłączając roczną- ale w tej chyba nikt tu nie gra)banan_czikita pisze:Jkar. Napisalem ropa wti chyba wyraźnie a Ty mi pokazujesz wykres brent. Uzasadnienie tez napisalem bo masz na m15 podwojny szczyt i sekwencje LL LH wiec jakie wejście pod prąd. To ze patrzysz na wykres i nie widzisz bo to nie ten wykres to już nie mój problem. Myślenie nie boli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- klimokrates
- Pasjonat
Przepraszam za OT czy ktoś moze mi pomoc? Co trzeba kliknąć by nie oglądać nie których postów? Jest jakis guzik czy cos?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
klimokrates pisze:Przepraszam za OT czy ktoś moze mi pomoc? Co trzeba kliknąć by nie oglądać nie których postów? Jest jakis guzik czy cos?
A komu chcesz ignora zapodać?

no to ładnie, skąd Ty te kreski bierzesz? - dobra robota.karnak pisze:W Stanach, jak dla mnie, ta kreska zadecyduje o wszystkim:
ciekawe, wypadnie trupek z szafy?
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 18:56 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Inne rynki też mają swoją kreskę:
-- Dodano: 07 cze 2016, 17:57 --
..
-- Dodano: 07 cze 2016, 17:57 --
..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
moje konto->przyjaciele i wrogowie->dodajesz wroga (będzie ignorowany)klimokrates pisze:Przepraszam za OT czy ktoś moze mi pomoc? Co trzeba kliknąć by nie oglądać nie których postów? Jest jakis guzik czy cos?
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Dodajesz np. mój nick do swoich wrogów w profilu.klimokrates pisze:Przepraszam za OT czy ktoś moze mi pomoc? Co trzeba kliknąć by nie oglądać nie których postów? Jest jakis guzik czy cos?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !