Z tym do piekła to było w formie żartu bardziej, to chodziło o liczbę 1.13666 - 666 znak diabła czy cośfx-technik pisze:Wszystko u mnie OK.klimokrates pisze:
Wowniebywałe, zwraca mi uwagę osoba, która od lutego "nastukała" około 1600 postów, z czego każdy potrzebny i dojrzały. Jak chcesz to daj mi ignora lub zgłoś to do moderatora, codziennie jest około 10 stron śmieciowych komentarzy a ten akurat wydał Ci się niedojrzały. Żadna rozmowa o bananach i inne dyrdymały, tylko akurat ten. Wiem, nie poszło w twoim kierunku na EU zdarza się, tylko trzeba z tym się pogodzić. Trochę luzu
![]()
Pozdrawiam bez napinki![]()
Ale weź no, "do piekła", bo o kilkanaście pips ruszyła cena?
To trendu nie zmienia.
Dziś taki dzień, bez konkretnych newsów.
DayTrading: Wtorek 07.06.2016
Re: DayTrading: Wtorek 07.06.2016
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- klimokrates
- Pasjonat

DziekixhDog pisze:Z tym do piekła to było w formie żartu bardziej, to chodziło o liczbę 1.13666 - 666 znak diabła czy cośfx-technik pisze:Wszystko u mnie OK.klimokrates pisze:
Wowniebywałe, zwraca mi uwagę osoba, która od lutego "nastukała" około 1600 postów, z czego każdy potrzebny i dojrzały. Jak chcesz to daj mi ignora lub zgłoś to do moderatora, codziennie jest około 10 stron śmieciowych komentarzy a ten akurat wydał Ci się niedojrzały. Żadna rozmowa o bananach i inne dyrdymały, tylko akurat ten. Wiem, nie poszło w twoim kierunku na EU zdarza się, tylko trzeba z tym się pogodzić. Trochę luzu
![]()
To trendu nie zmienia.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
JEdnak poszli w górę na ropie. Dax też zdrowo zareagował. Nowa historia się zaczyna. Kto dziś brał L z rana na DAX wygrał życie
. Dolar osłabł, wszystko odżyło..
PS. Nie męczą was te ciągłe kłótnie? Niech każdy handluje jak potrafi. Make PIS not war.
PS. Nie męczą was te ciągłe kłótnie? Niech każdy handluje jak potrafi. Make PIS not war.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
I to jest bardzo słuszna koncepcjaklimokrates pisze:W kosmosie nikt nie usłyszy twojego pierdnięcia
pis not good, peace is good.Świeżak44 pisze:JEdnak poszli w górę na ropie. Dax też zdrowo zareagował. Nowa historia się zaczyna. Kto dziś brał L z rana na DAX wygrał życie. Dolar osłabł, wszystko odżyło..
taki oczek pod pejsów http://invst.ly/1ulrp
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
edek h1,
pokonajmy przedział i będziemy mówić o spadkach
pokonajmy przedział i będziemy mówić o spadkach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
takie na mnie czekają w domu, po porannym TP na rzeźniku ; )Rafal152 pisze:Uwielbiam jak na ropie pozycja zalicza TPMój broker przysyła hostessy z szampanem rozlega się głośne bicie dzwona a one później oblewają się tym szampanem , kocham te chwile
wyślij je od razu, ale niech się umyją, bo lepiące są niefajne ; )...
mamy tego samego broka?
Jutro też jest dzień.
- fx-technik
- Fanatyk

Znak diabła, to niby 666, a nie 1.13666.xhDog pisze:Z tym do piekła to było w formie żartu bardziej, to chodziło o liczbę 1.13666 - 666 znak diabła czy cośfx-technik pisze:Wszystko u mnie OK.klimokrates pisze:
![]()
To trendu nie zmienia.
1+1+3+6+6+6 = 23 = 5
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Macie Panowie wzrosty zabezpieczenia depozytu u brokerów na parach GBP z powodu referendum ?
- fx-technik
- Fanatyk

U mnie nic na razie nie przysłali, żadnego info na ten temat.impulsmk pisze:Macie Panowie wzrosty zabezpieczenia depozytu u brokerów na parach GBP z powodu referendum ?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !