klimokrates pisze:
Wow niebywałe, zwraca mi uwagę osoba, która od lutego "nastukała" około 1600 postów, z czego każdy potrzebny i dojrzały. Jak chcesz to daj mi ignora lub zgłoś to do moderatora, codziennie jest około 10 stron śmieciowych komentarzy a ten akurat wydał Ci się niedojrzały. Żadna rozmowa o bananach i inne dyrdymały, tylko akurat ten. Wiem, nie poszło w twoim kierunku na EU zdarza się, tylko trzeba z tym się pogodzić. Trochę luzu
Pozdrawiam bez napinki
Wszystko u mnie OK.
Ale weź no, "do piekła", bo o kilkanaście pips ruszyła cena?
To trendu nie zmienia.
Dziś taki dzień, bez konkretnych newsów.
Z tym do piekła to było w formie żartu bardziej, to chodziło o liczbę 1.13666 - 666 znak diabła czy coś
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
klimokrates pisze:
Wow niebywałe, zwraca mi uwagę osoba, która od lutego "nastukała" około 1600 postów, z czego każdy potrzebny i dojrzały. Jak chcesz to daj mi ignora lub zgłoś to do moderatora, codziennie jest około 10 stron śmieciowych komentarzy a ten akurat wydał Ci się niedojrzały. Żadna rozmowa o bananach i inne dyrdymały, tylko akurat ten. Wiem, nie poszło w twoim kierunku na EU zdarza się, tylko trzeba z tym się pogodzić. Trochę luzu
Pozdrawiam bez napinki
Wszystko u mnie OK.
To trendu nie zmienia.
Z tym do piekła to było w formie żartu bardziej, to chodziło o liczbę 1.13666 - 666 znak diabła czy coś
Dzieki
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
JEdnak poszli w górę na ropie. Dax też zdrowo zareagował. Nowa historia się zaczyna. Kto dziś brał L z rana na DAX wygrał życie . Dolar osłabł, wszystko odżyło..
PS. Nie męczą was te ciągłe kłótnie? Niech każdy handluje jak potrafi. Make PIS not war.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:JEdnak poszli w górę na ropie. Dax też zdrowo zareagował. Nowa historia się zaczyna. Kto dziś brał L z rana na DAX wygrał życie . Dolar osłabł, wszystko odżyło..
PS. Nie męczą was te ciągłe kłótnie? Niech każdy handluje jak potrafi. Make PIS not war.
Rafal152 pisze:Uwielbiam jak na ropie pozycja zalicza TP Mój broker przysyła hostessy z szampanem rozlega się głośne bicie dzwona a one później oblewają się tym szampanem , kocham te chwile
takie na mnie czekają w domu, po porannym TP na rzeźniku ; )
wyślij je od razu, ale niech się umyją, bo lepiące są niefajne ; )...
mamy tego samego broka?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
klimokrates pisze:
Pozdrawiam bez napinki
Wszystko u mnie OK.
To trendu nie zmienia.
Znak diabła, to niby 666, a nie 1.13666.
1+1+3+6+6+6 = 23 = 5