Cena zrobiła 15 Pips od mojego wejścia.banan_czikita pisze:Nie rozsmieszaj mnie
Mnie jest potrzeba 10 pips/dzień.
I moja ekspozycja czasowa na zmienność rynku jest minimalna.

Cena zrobiła 15 Pips od mojego wejścia.banan_czikita pisze:Nie rozsmieszaj mnie

Wpis, z natury rzeczy, był opóźniony.banan_czikita pisze:Cena zrobila 3 pipsy od Twojego wpisu. Komu Ty chcesz dalej bajki wrzucac. To nie przedszkole

Wowfx-technik pisze:Tego typu wypowiedzi także uważam za niedojrzałe!klimokrates pisze:Przez minute platforma zwiesiła mi sie na 1.13666 Wniosek jest jeden, lecimy do piekła.Farciarz pisze:FX-Technik, pewnie jakbyś mógł to rynek też być przekrzyczał nazywając go oszołomem, uszanuj, ze ktoś po prostu ma inne zdanie i tyle, mnie cieszy, że zarabiasz 10 pips i te 80 co zgłaszałeś podczas dyskusji z Bananem, podałeś trejd i tyle, rynek cię nie posłucha jak wpiszesz kilkanaście postów więcej.
Po prostu, zmień brokera.
Albo platformę zaktualizuj.
Albo może problem techniczny tkwi gdzie indziej?
 niebywałe, zwraca mi uwagę osoba, która od lutego "nastukała" około 1600 postów, z czego każdy potrzebny i dojrzały. Jak chcesz to daj mi ignora lub zgłoś to do moderatora, codziennie jest około 10 stron śmieciowych komentarzy a ten akurat wydał Ci się niedojrzały. Żadna rozmowa o bananach i inne dyrdymały, tylko akurat ten. Wiem, nie poszło w twoim kierunku na EU zdarza się, tylko trzeba z tym się pogodzić. Trochę luzu
 niebywałe, zwraca mi uwagę osoba, która od lutego "nastukała" około 1600 postów, z czego każdy potrzebny i dojrzały. Jak chcesz to daj mi ignora lub zgłoś to do moderatora, codziennie jest około 10 stron śmieciowych komentarzy a ten akurat wydał Ci się niedojrzały. Żadna rozmowa o bananach i inne dyrdymały, tylko akurat ten. Wiem, nie poszło w twoim kierunku na EU zdarza się, tylko trzeba z tym się pogodzić. Trochę luzu   

Mój broker przysyła hostessy z szampanem rozlega się głośne bicie dzwona a one później oblewają się tym szampanem , kocham te chwile
  Mój broker przysyła hostessy z szampanem rozlega się głośne bicie dzwona a one później oblewają się tym szampanem , kocham te chwile  

Wszystko u mnie OK.klimokrates pisze:
Wowniebywałe, zwraca mi uwagę osoba, która od lutego "nastukała" około 1600 postów, z czego każdy potrzebny i dojrzały. Jak chcesz to daj mi ignora lub zgłoś to do moderatora, codziennie jest około 10 stron śmieciowych komentarzy a ten akurat wydał Ci się niedojrzały. Żadna rozmowa o bananach i inne dyrdymały, tylko akurat ten. Wiem, nie poszło w twoim kierunku na EU zdarza się, tylko trzeba z tym się pogodzić. Trochę luzu

Pozdrawiam bez napinki

Z tym CAD przy tych wzrostach na ropie to bym uważał . Prognozy na jutro pokazują spadek o - 3,500 mlnxhDog pisze:USDCAD?