Cena zrobiła 15 Pips od mojego wejścia.banan_czikita pisze:Nie rozsmieszaj mnie
Mnie jest potrzeba 10 pips/dzień.
I moja ekspozycja czasowa na zmienność rynku jest minimalna.
Cena zrobiła 15 Pips od mojego wejścia.banan_czikita pisze:Nie rozsmieszaj mnie
Wpis, z natury rzeczy, był opóźniony.banan_czikita pisze:Cena zrobila 3 pipsy od Twojego wpisu. Komu Ty chcesz dalej bajki wrzucac. To nie przedszkole
Wowfx-technik pisze:Tego typu wypowiedzi także uważam za niedojrzałe!klimokrates pisze:Przez minute platforma zwiesiła mi sie na 1.13666 Wniosek jest jeden, lecimy do piekła.Farciarz pisze:FX-Technik, pewnie jakbyś mógł to rynek też być przekrzyczał nazywając go oszołomem, uszanuj, ze ktoś po prostu ma inne zdanie i tyle, mnie cieszy, że zarabiasz 10 pips i te 80 co zgłaszałeś podczas dyskusji z Bananem, podałeś trejd i tyle, rynek cię nie posłucha jak wpiszesz kilkanaście postów więcej.
Po prostu, zmień brokera.
Albo platformę zaktualizuj.
Albo może problem techniczny tkwi gdzie indziej?
Wszystko u mnie OK.klimokrates pisze:
Wowniebywałe, zwraca mi uwagę osoba, która od lutego "nastukała" około 1600 postów, z czego każdy potrzebny i dojrzały. Jak chcesz to daj mi ignora lub zgłoś to do moderatora, codziennie jest około 10 stron śmieciowych komentarzy a ten akurat wydał Ci się niedojrzały. Żadna rozmowa o bananach i inne dyrdymały, tylko akurat ten. Wiem, nie poszło w twoim kierunku na EU zdarza się, tylko trzeba z tym się pogodzić. Trochę luzu
![]()
Pozdrawiam bez napinki
Z tym CAD przy tych wzrostach na ropie to bym uważał . Prognozy na jutro pokazują spadek o - 3,500 mlnxhDog pisze:USDCAD?