Bemowo1 pisze:techniczne L na kablu - H4 i m 30
kolejna chamska zagrywka, szkoda, że tp nie miałem...., a teraz kiełbasić boczniaka będą
tak jak mówiłem - luka musiała zostać domknięta !!!!
wypijmy zatem za cuda, wczoraj liczyłem na podobne up, ale mam nadzieję, że h4 pozwoli zarobić (tu jeszcze dość nisko możemy spaść, ale jesteśmy po L stronie.shogomad pisze:
Im bliżej referendum tym czesciej takie cuda bedą na wykresie. Kolejne sondaże beda miotać wykresem w góre i w dół.
nagle info pojawiło się o 6 rano - u nas, więc u nich o 5 rano,,,,, hahahaha podali pewnie w porannych wiadomościachlutek pisze:chamska bo tak rano, ach to są szkoda gadać chciwusy![]()
Bo ja miałem S-ki przez noc, fart?Bemowo1 pisze:
A jednego nie rozumiem, dlaczego edek nie zrobił UP?????
Spóźniony zapłon?
W nocy o 1 podano wskaźnik sprzedaży detalicznej dla WB poprzednio - 0,9 obecny 0,5 może ta reakcja ceny była na ten wskaźnik co nie dotyczy EURBemowo1 pisze:wypijmy zatem za cuda, wczoraj liczyłem na podobne up, ale mam nadzieję, że h4 pozwoli zarobić (tu jeszcze dość nisko możemy spaść, ale jesteśmy po L stronie.shogomad pisze:
Im bliżej referendum tym czesciej takie cuda bedą na wykresie. Kolejne sondaże beda miotać wykresem w góre i w dół.
Świeca dzienna nie zakończy się w takim kształcie
Zacytuję klasyka:
"skąd wykres o tym wiedział????
-- Dodano: 07 cze 2016, 09:02 --
i jeszcze alt oznaczenia dla kabla
-- Dodano: 07 cze 2016, 09:05 --
A jednego nie rozumiem, dlaczego edek nie zrobił UP?????
Spóźniony zapłon?
Mądrego to i warto poczytaćRafal152 pisze: W nocy o 1 podano wskaźnik sprzedaży detalicznej dla WB poprzednio - 0,9 obecny 0,5 może ta reakcja ceny była na ten wskaźnik co nie dotyczy EUR