jackub pisze:
Hmmm, Arktyka.... Spędziłem tam troche czasu, na Svalbardzie, i po przygodzie z misiem, biały niedźwiadek został moim avatarem .....
Pozdrawiam...
Pozazdrościć. Może kilka słów o przygodzie misiem? Ja chciałem polecieć tam repliką historycznego samolotu na Nową Ziemię i Morze Barendsa, ale budowa repliki kosztuje. Myślę, że jak się uda pojechać na wycieczkę śladami pradziadka i zrobić z tego jakiś materiał to będzie już coś. Ale dość of topik. Jak ktoś chciałby wiedzieć więcej to niech da znać wyślę linka do strony projektu na priv.
raposo
Dzięki. Co do brokera to wiem, że każdy ma coś za uszami. Standardem chyba jest zamykanie TP za wcześnie lub wcale, SL za to ochoczo. Na EasyForex przynajmniej tak praktykują. Mnie interesuje taki broker który po pierwsze jest bezpieczny tzn. wypłaci jeżeli się zarobi, a dodatkowo by miał biuro w UK , był regulowany przez FCA, by serwery się nie zawieszały jak coś się dzieje. Easy działa świetnie, bez zawieszeń, tylko te 3 pipsy na Edku (w reklamie piszą że 1.

. Wypłaty powolne ale są. Może jednak dalej z nimi, przynajmniej ich znam. Z czasem zawsze można zmienić. Myślałem, że ktoś z UK się odezwie. A tak już ogólnie to znalazłem taką stronkę:
http://www.ukforexawards.com/winners/
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi