Świeżak jesteś widzę strasznie napalony na forex ale ochłoń trochę, na forex nic nie "powinno", "nic nie musi". Wybacz ale gdybym był wybitnym traderem regularnie zarabiającym niezły szmal to nie siedziałbym codziennie na forum bo bym sączył dobre drinki z rodzinką co tydzień na innej wyspie, w innym kraju itp. Wszędzie gdzie jest dostęp do internetu mógłbym zarabiać szmal i go później wydawać. Tak więc wszyscy tutaj na forum są przeciętnymi graczami, którzy nie tracą, przestali ostatnio tracić i powoli bilans u nich jest zysk>strata. I tyle. Nie nakręcaj się, szlifuj różne systemy bo jesteś w czarnej d...pie jak widać teraz.Świeżak44 pisze:No jak to??? Jak jakis instrument nie reaguje na swoje sygnały wzrostowe, to znaczy, że inwestorzy się z niego wycofują. A DAX przecież chodził głównie za SP500.. PS.Tylko wczoraj też nie spadł za SP500, a powinien... To jest jednak dziwna sytuacja..fx-technik pisze:Te twoje wnioski i wyobrażenia to naprawdę nie jest podstawa do inwestowania pieniędzy.Świeżak44 pisze:I zobaczcie , że anwet GPW trochę odżyła. Pieniązki napłynęły..Czyli WIG20 chce roznąć, a DAX nie chce.. A jak cos nie chce roznąć mimo impulsów, to zaraz może ostro spadać.. Tak było wiele razy co zauważyłem.. Np jak miedź rosła a KGHM już nie abrdzo.. Dax jest dojrzały do spadków.
Chyba, że jesteś dawcą charytatywnym.
DayTrading: Piątek 20.05.2016
Re: DayTrading: Piątek 20.05.2016
- fx-technik
- Fanatyk

Ile by nie było, jestem zarobiony.
Zobaczymy co dalej zrobią?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
banan_czikita
- Gaduła

[/quote]fx-technik pisze: każesz ludziom SL na 1.1233 stawiać.
Naucz sie czytac uwaznie i nie klam beszczelnie bo nie pisalem dzis o zadnych sl... jak bedziesz przypisywal mi slowa ktorych nie napisalem to zglosze to adminowi... a jak nie wiesz kto pisal o sl to najpierw sprawdz mistrzu
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:44 przez banan_czikita, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk

Sorry, to twój kolega pisał.banan_czikita pisze:Naucz sie czytac uwaznie i nie klam beszczelnie bo nie pisalem dzis o zadnych sl... jak bedziesz przypisywal mi slowa ktorych nie napisalem to zglosze to adminowi... a jak nie wiesz kto pisal o sl to najpierw sprawdz mistrzufx-technik pisze:banan_czikita pisze: każesz ludziom SL na 1.1233 stawiać.
A zgłaszaj sobie co chcesz!
Mnie tam szczerze wisi czy ja będę tu swój czas marnował, czy gdzie indziej.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:46 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
banan_czikita
- Gaduła

Nie mam tu kolegow... jestem na forum nowy choc na fx od dawna i forum tez dlugo czytam
nie kłóćta się bo wykresy szaleją !! ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Dajcie już spokój bo to dziecinada...Jak by był trójkat rozszerzający to co kolejne low i high coraz bardziej byś cie sie awanturowali że macie racje ? Raz L raz S ?

- fx-technik
- Fanatyk

Mam wrażenie, że Farciarz odnosi się do ciebie jakbyście z jednej paczki byli.banan_czikita pisze:Nie mam tu kolegow... jestem na forum nowy choc na fx od dawna i forum tez dlugo czytam
Jeżeli się mylę, to wybacz.
-
banan_czikita
- Gaduła

Mylisz sie...fx-technik pisze:Mam wrażenie, że Farciarz odnosi się do ciebie jakbyście z jednej paczki byli.banan_czikita pisze:Nie mam tu kolegow... jestem na forum nowy choc na fx od dawna i forum tez dlugo czytam
- fx-technik
- Fanatyk

Wtedy, wybacz...banan_czikita pisze:Mylisz sie...fx-technik pisze:Mam wrażenie, że Farciarz odnosi się do ciebie jakbyście z jednej paczki byli.banan_czikita pisze:Nie mam tu kolegow... jestem na forum nowy choc na fx od dawna i forum tez dlugo czytam
-- Dodano: 20 maja 2016, 16:57 --
Nadal L na Edku, przynajmniej retest góry.