Nadal Twoja L na edku zarabia? Nie stresuj sie. czasem tak bywa ze wiedzy ubywa ;-) odbijesz sobie w poniedzialek, tylko pamietaj trend is your friend ;-) - tego sie trzymaj i bedzie coraz lepiej z kazda transakcja. Jak czegos nie bedziesz wiedzial to pytaj smialo - sluze pomocafx-technik pisze:Jeżeli ktoś jest ślepy, to raczej ten, który tego nie widział:
DayTrading: Piątek 20.05.2016
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 20.05.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Przecież zarobiła.banan_czikita pisze:Nadal Twoja L na edku zarabia? Nie stresuj sie. czasem tak bywa ze wiedzy ubywa ;-) odbijesz sobie w poniedzialek, tylko pamietaj trend is your friend ;-) - tego sie trzymaj i bedzie coraz lepiej z kazda transakcja. Jak czegos nie bedziesz wiedzial to pytaj smialo - sluze pomocafx-technik pisze:Jeżeli ktoś jest ślepy, to raczej ten, który tego nie widział:
Niczego nie potrzebuję odrabiać.
A czego miałbym się ciebie pytać i po co?
Mnie wystarcza 5 Pips dziennie.
Wszystko ponadto to bonus.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:24 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
banan, pewne osoby nie rozumieją podstawowych reguł, ale sami tego nie widzą, spotykamy się 60-70-pips niżej, bedą sprzedawać jeszcze dziś za 1.116X i to z "bananem na ustach", pozdrawiam
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
No to jak będą, to się też podłączę.Farciarz pisze:banan, pewne osoby nie rozumieją podstawowych reguł, ale sami tego nie widzą, spotykamy się 60-70-pips niżej, bedą sprzedawać jeszcze dziś za 1.116X i to z "bananem na ustach", pozdrawiam
Jak masz chwile czasu to pokaz gdzie CCI Ciebie zawiodlo.Świeżak44 pisze:I zobaczcie , że anwet GPW trochę odżyła. Pieniązki napłynęły..Czyli WIG20 chce roznąć, a DAX nie chce.. A jak cos nie chce roznąć mimo impulsów, to zaraz może ostro spadać.. Tak było wiele razy co zauważyłem.. Np jak miedź rosła a KGHM już nie abrdzo.. Dax jest dojrzały do spadków.
-
- Gaduła
Caly dzien piszesz o 1280-1300 i negujesz ludziom eski pouczajac ich. Jak edek byl na 1225 to bralem S i napisalem jasno ze bedziemy dzis 50-70 pipsow nizej a Ty wyskoczyles jak filip z konopii ze jestem dostarczycielem kapitalu... teraz jestesmy 20 pipsow nizej a Ty niby zarobiony jak jakis magik i glupa tniesz... i kto jest dostarczycielem kapitalu? Kolejna lekcja w poniedzialek i tak do skutku az spokorniejesz 

No jak to??? Jak jakis instrument nie reaguje na swoje sygnały wzrostowe, to znaczy, że inwestorzy się z niego wycofują. A DAX przecież chodził równo z SP500.. PS.Tylko wczoraj też nie spadł za SP500, a powinien... To jest jednak dziwna sytuacja..fx-technik pisze:Te twoje wnioski i wyobrażenia to naprawdę nie jest podstawa do inwestowania pieniędzy.Świeżak44 pisze:I zobaczcie , że anwet GPW trochę odżyła. Pieniązki napłynęły..Czyli WIG20 chce roznąć, a DAX nie chce.. A jak cos nie chce roznąć mimo impulsów, to zaraz może ostro spadać.. Tak było wiele razy co zauważyłem.. Np jak miedź rosła a KGHM już nie abrdzo.. Dax jest dojrzały do spadków.
Chyba, że jesteś dawcą charytatywnym.

Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:35 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Powtórzę, że na L zarobiłem dzisiaj zgodnie z tym, co na wykresie pokazałem.banan_czikita pisze:Caly dzien piszesz o 1280-1300 i negujesz ludziom eski pouczajac ich. Jak edek byl na 1225 to bralem S i napisalem jasno ze bedziemy dzis 50-70 pipsow nizej a Ty wyskoczyles jak filip z konopii ze jestem dostarczycielem kapitalu... teraz jestesmy 20 pipsow nizej a Ty niby zarobiony jak jakis magik i glupa tniesz... i kto jest dostarczycielem kapitalu? Kolejna lekcja w poniedzialek i tak do skutku az spokorniejesz
Ludzie tutaj w większości już rozumieją o czym piszę.
To ty wyskakujesz jak filip z konopii i każesz ludziom SL na 1.1233 stawiać.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:35 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawiodło mnie na DAXie , dokładnie o 9.50 chyba, 17.05.16 ,przy 10072. Pokazywał mi dalszy wzrost na H4, wyraźne przejście przez zero na tym wskaźniku...Caldeborn pisze:Jak masz chwile czasu to pokaz gdzie CCI Ciebie zawiodlo.Świeżak44 pisze:I zobaczcie , że anwet GPW trochę odżyła. Pieniązki napłynęły..Czyli WIG20 chce roznąć, a DAX nie chce.. A jak cos nie chce roznąć mimo impulsów, to zaraz może ostro spadać.. Tak było wiele razy co zauważyłem.. Np jak miedź rosła a KGHM już nie abrdzo.. Dax jest dojrzały do spadków.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:50 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Poza tym, dzień się jeszcze nie skończył.fx-technik pisze:Powtórzę, że na L zarobiłem dzisiaj zgodnie z tym, co na wykresie pokazałem.banan_czikita pisze:Caly dzien piszesz o 1280-1300 i negujesz ludziom eski pouczajac ich. Jak edek byl na 1225 to bralem S i napisalem jasno ze bedziemy dzis 50-70 pipsow nizej a Ty wyskoczyles jak filip z konopii ze jestem dostarczycielem kapitalu... teraz jestesmy 20 pipsow nizej a Ty niby zarobiony jak jakis magik i glupa tniesz... i kto jest dostarczycielem kapitalu? Kolejna lekcja w poniedzialek i tak do skutku az spokorniejesz
Ludzie tutaj w większości już rozumieją o czym piszę.
To ty wyskakujesz jak filip z konopii i każesz ludziom SL na 1.1233 stawiać.