DayTrading: Piątek 20.05.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 maja 2016, 00:00

Wzrost
10
53%
Bez zmian
4
21%
Spadek
5
26%

Liczba głosów: 19

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 20.05.2016

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

fx-technik pisze:Jeżeli ktoś jest ślepy, to raczej ten, który tego nie widział:
EURUSDM30.png
Nadal Twoja L na edku zarabia? Nie stresuj sie. czasem tak bywa ze wiedzy ubywa ;-) odbijesz sobie w poniedzialek, tylko pamietaj trend is your friend ;-) - tego sie trzymaj i bedzie coraz lepiej z kazda transakcja. Jak czegos nie bedziesz wiedzial to pytaj smialo - sluze pomoca

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

banan_czikita pisze:
fx-technik pisze:Jeżeli ktoś jest ślepy, to raczej ten, który tego nie widział:
EURUSDM30.png
Nadal Twoja L na edku zarabia? Nie stresuj sie. czasem tak bywa ze wiedzy ubywa ;-) odbijesz sobie w poniedzialek, tylko pamietaj trend is your friend ;-) - tego sie trzymaj i bedzie coraz lepiej z kazda transakcja. Jak czegos nie bedziesz wiedzial to pytaj smialo - sluze pomoca
Przecież zarobiła.
Niczego nie potrzebuję odrabiać.
A czego miałbym się ciebie pytać i po co?

Mnie wystarcza 5 Pips dziennie.
Wszystko ponadto to bonus.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:24 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

banan, pewne osoby nie rozumieją podstawowych reguł, ale sami tego nie widzą, spotykamy się 60-70-pips niżej, bedą sprzedawać jeszcze dziś za 1.116X i to z "bananem na ustach", pozdrawiam
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Farciarz pisze:banan, pewne osoby nie rozumieją podstawowych reguł, ale sami tego nie widzą, spotykamy się 60-70-pips niżej, bedą sprzedawać jeszcze dziś za 1.116X i to z "bananem na ustach", pozdrawiam
No to jak będą, to się też podłączę.
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

Świeżak44 pisze:I zobaczcie , że anwet GPW trochę odżyła. Pieniązki napłynęły..Czyli WIG20 chce roznąć, a DAX nie chce.. A jak cos nie chce roznąć mimo impulsów, to zaraz może ostro spadać.. Tak było wiele razy co zauważyłem.. Np jak miedź rosła a KGHM już nie abrdzo.. Dax jest dojrzały do spadków.
Jak masz chwile czasu to pokaz gdzie CCI Ciebie zawiodlo.

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

Caly dzien piszesz o 1280-1300 i negujesz ludziom eski pouczajac ich. Jak edek byl na 1225 to bralem S i napisalem jasno ze bedziemy dzis 50-70 pipsow nizej a Ty wyskoczyles jak filip z konopii ze jestem dostarczycielem kapitalu... teraz jestesmy 20 pipsow nizej a Ty niby zarobiony jak jakis magik i glupa tniesz... i kto jest dostarczycielem kapitalu? Kolejna lekcja w poniedzialek i tak do skutku az spokorniejesz :-)

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

fx-technik pisze:
Świeżak44 pisze:I zobaczcie , że anwet GPW trochę odżyła. Pieniązki napłynęły..Czyli WIG20 chce roznąć, a DAX nie chce.. A jak cos nie chce roznąć mimo impulsów, to zaraz może ostro spadać.. Tak było wiele razy co zauważyłem.. Np jak miedź rosła a KGHM już nie abrdzo.. Dax jest dojrzały do spadków.
Te twoje wnioski i wyobrażenia to naprawdę nie jest podstawa do inwestowania pieniędzy.
Chyba, że jesteś dawcą charytatywnym.
No jak to??? Jak jakis instrument nie reaguje na swoje sygnały wzrostowe, to znaczy, że inwestorzy się z niego wycofują. A DAX przecież chodził równo z SP500.. PS.Tylko wczoraj też nie spadł za SP500, a powinien... To jest jednak dziwna sytuacja.. :/
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:35 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

banan_czikita pisze:Caly dzien piszesz o 1280-1300 i negujesz ludziom eski pouczajac ich. Jak edek byl na 1225 to bralem S i napisalem jasno ze bedziemy dzis 50-70 pipsow nizej a Ty wyskoczyles jak filip z konopii ze jestem dostarczycielem kapitalu... teraz jestesmy 20 pipsow nizej a Ty niby zarobiony jak jakis magik i glupa tniesz... i kto jest dostarczycielem kapitalu? Kolejna lekcja w poniedzialek i tak do skutku az spokorniejesz :-)
Powtórzę, że na L zarobiłem dzisiaj zgodnie z tym, co na wykresie pokazałem.
Ludzie tutaj w większości już rozumieją o czym piszę.
To ty wyskakujesz jak filip z konopii i każesz ludziom SL na 1.1233 stawiać.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:35 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Caldeborn pisze:
Jak masz chwile czasu to pokaz gdzie CCI Ciebie zawiodlo.
Zawiodło mnie na DAXie , dokładnie o 9.50 chyba, 17.05.16 ,przy 10072. Pokazywał mi dalszy wzrost na H4, wyraźne przejście przez zero na tym wskaźniku...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 16:50 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

fx-technik pisze:
banan_czikita pisze:Caly dzien piszesz o 1280-1300 i negujesz ludziom eski pouczajac ich. Jak edek byl na 1225 to bralem S i napisalem jasno ze bedziemy dzis 50-70 pipsow nizej a Ty wyskoczyles jak filip z konopii ze jestem dostarczycielem kapitalu... teraz jestesmy 20 pipsow nizej a Ty niby zarobiony jak jakis magik i glupa tniesz... i kto jest dostarczycielem kapitalu? Kolejna lekcja w poniedzialek i tak do skutku az spokorniejesz :-)
Powtórzę, że na L zarobiłem dzisiaj zgodnie z tym, co na wykresie pokazałem.
Ludzie tutaj w większości już rozumieją o czym piszę.
To ty wyskakujesz jak filip z konopii i każesz ludziom SL na 1.1233 stawiać.
Poza tym, dzień się jeszcze nie skończył.

Zablokowany