Zaczyna by tak jak powinno być w przyrodzie. Edek do góry + ropa do góry , a dax w dółbanan_czikita pisze:Edek dzis skonczy 50-70 pipsow nizej i trzeba byc slepym zeby tego nie widziec... z pozdrowieniami dla tradujacych z trendem

Zaczyna by tak jak powinno być w przyrodzie. Edek do góry + ropa do góry , a dax w dółbanan_czikita pisze:Edek dzis skonczy 50-70 pipsow nizej i trzeba byc slepym zeby tego nie widziec... z pozdrowieniami dla tradujacych z trendem
Ropa wlasnie konczy korekte dzisiejszych spadkow i dalej w dol...i to z poltora dolara pewnie dzis zlecishogomad pisze:Zaczyna by tak jak powinno być w przyrodzie. Edek do góry + ropa do góry , a dax w dółbanan_czikita pisze:Edek dzis skonczy 50-70 pipsow nizej i trzeba byc slepym zeby tego nie widziec... z pozdrowieniami dla tradujacych z trendem
Moja L zarabia i już nie straci.banan_czikita pisze:fx-technik pisze:Pozdrowienia dla takich dawców jak ty!banan_czikita pisze:Edek dzis skonczy 50-70 pipsow nizej i trzeba byc slepym zeby tego nie widziec... z pozdrowieniami dla tradujacych z trendem
Tzn. wypada mi podziękować za waszą kasę!
Podyskutujemy o tym na koniec dnia wielki mistrzu
Ty się nikogo nie słuchaj i graj swoje!Świeżak44 pisze:Jak to się szczyty zmienią?? To który będzie wyżej?? Nic nie rozumiem..
PS.No to najwyżej wezmę taką malutką, symbolicznie.. zebym znowu nie żałował, że przegapiam okazje. Fakt, nie chcę teraz zakończyć przygody z giełdą..
Te twoje wnioski i wyobrażenia to naprawdę nie jest podstawa do inwestowania pieniędzy.Świeżak44 pisze:I zobaczcie , że anwet GPW trochę odżyła. Pieniązki napłynęły..Czyli WIG20 chce roznąć, a DAX nie chce.. A jak cos nie chce roznąć mimo impulsów, to zaraz może ostro spadać.. Tak było wiele razy co zauważyłem.. Np jak miedź rosła a KGHM już nie abrdzo.. Dax jest dojrzały do spadków.