Bo ja nie, ale to nic, potencjalny zasięg jest spory

Ładna bestia, ten OrGR!xhDog pisze:Widzieli wy tego orgr-a na gbpchf?Bo ja nie, ale to nic, potencjalny zasięg jest spory
Ładny. Wręcz książkowy. Jak zrobi retest LSz można zagrać L. Przejsc na niższy TF i tam szukać wejścia. No chyba, że już 'po herbacie"xhDog pisze:Widzieli wy tego orgr-a na gbpchf?Bo ja nie, ale to nic, potencjalny zasięg jest spory

Całkiem po to chyba jeszcze nie.Cblondyn pisze:Ładny. Wręcz książkowy. Jak zrobi retest LSz można zagrać L. Przejsc na niższy TF i tam szukać wejścia. No chyba, że już 'po herbacie"xhDog pisze:Widzieli wy tego orgr-a na gbpchf?Bo ja nie, ale to nic, potencjalny zasięg jest spory
"bierz mnie"fx-technik pisze:
Dodam jeszcze, że SL 1.1250 na Edku jest totalnie życzeniowy, i mało tego, jest to
poziom o dużym PP retestu, bardzo dużym PP. Jest to wręcz prośba do rynku "bierz mnie"!
 ...czas pokaże kto koncert życzeń i poziomów odstawił. Ja nie widzę korekty czy wzrostów, oby doleciało chociaż do 1.1230 jak tam ktoś wcześniej wspominał...
...czas pokaże kto koncert życzeń i poziomów odstawił. Ja nie widzę korekty czy wzrostów, oby doleciało chociaż do 1.1230 jak tam ktoś wcześniej wspominał...
Żaden koncert życzeń, bo mi tu na niczym nie zależy.Farciarz pisze:"bierz mnie"fx-technik pisze:
Dodam jeszcze, że SL 1.1250 na Edku jest totalnie życzeniowy, i mało tego, jest to
poziom o dużym PP retestu, bardzo dużym PP. Jest to wręcz prośba do rynku "bierz mnie"!...czas pokaże kto koncert życzeń i poziomów odstawił. Ja nie widzę korekty czy wzrostów, oby doleciało chociaż do 1.1230 jak tam ktoś wcześniej wspominał...
out na +10 http://invst.ly/1r3uxshogomad pisze:Pedro jak USA po śniadaniu zejdzie do 9850 to ja tam L bede brał....ale podejrzewam ,że ty już wtedy zamkniesz
.
pedro pisze:out na +10 http://invst.ly/1r3uxshogomad pisze:Pedro jak USA po śniadaniu zejdzie do 9850 to ja tam L bede brał....ale podejrzewam ,że ty już wtedy zamkniesz
.
teraz godzina 'pierdzenia' i czekanie co pejsy wyczarują : )

shogomad pisze:
ja +18 na L'ce...loool
masz racje, ide z psem , dajmy traderom z USA zastanowić sie przy kawie co chcą zrobić

moszna ; )
 moszna ; )