DayTrading: Piątek 20.05.2016
Re: DayTrading: Piątek 20.05.2016
Widzieli wy tego orgr-a na gbpchf?
Bo ja nie, ale to nic, potencjalny zasięg jest spory 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- fx-technik
- Fanatyk

Ładna bestia, ten OrGR!xhDog pisze:Widzieli wy tego orgr-a na gbpchf?Bo ja nie, ale to nic, potencjalny zasięg jest spory
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Ładny. Wręcz książkowy. Jak zrobi retest LSz można zagrać L. Przejsc na niższy TF i tam szukać wejścia. No chyba, że już 'po herbacie"xhDog pisze:Widzieli wy tego orgr-a na gbpchf?Bo ja nie, ale to nic, potencjalny zasięg jest spory
Pedro jak USA po śniadaniu zejdzie do 9850 to ja tam L bede brał....ale podejrzewam ,że ty już wtedy zamkniesz 
Zaczynam po mału też myśleć że swieca weekly może nie bedzie jakoś dramatycznie inna od tego co jest teraz, czego wczoraj i przedwczoraj nie brałem pod uwage wogole. Taki brak rozstrzygniecia i czekanie na brexit.
Zaczynam po mału też myśleć że swieca weekly może nie bedzie jakoś dramatycznie inna od tego co jest teraz, czego wczoraj i przedwczoraj nie brałem pod uwage wogole. Taki brak rozstrzygniecia i czekanie na brexit.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2016, 12:52 przez shogomad, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk

Całkiem po to chyba jeszcze nie.Cblondyn pisze:Ładny. Wręcz książkowy. Jak zrobi retest LSz można zagrać L. Przejsc na niższy TF i tam szukać wejścia. No chyba, że już 'po herbacie"xhDog pisze:Widzieli wy tego orgr-a na gbpchf?Bo ja nie, ale to nic, potencjalny zasięg jest spory
Przynajmniej 150 Pips od ceny obecnej, ok (1.4440).
"bierz mnie"fx-technik pisze:
Dodam jeszcze, że SL 1.1250 na Edku jest totalnie życzeniowy, i mało tego, jest to
poziom o dużym PP retestu, bardzo dużym PP. Jest to wręcz prośba do rynku "bierz mnie"!
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk

-- Dodano: 20 maja 2016, 13:02 --
Swoją dniówkę dawno zrobiłem.
Patrzę na wykres taki, jaki jest i znam typowe zachowania ceny.
Poziom 1.1250 należy do tych retestowanych w 80% przypadków.
Nie wspominając o wielu innych czynnikach racjonalnych.
Żaden koncert życzeń, bo mi tu na niczym nie zależy.Farciarz pisze:"bierz mnie"fx-technik pisze:
Dodam jeszcze, że SL 1.1250 na Edku jest totalnie życzeniowy, i mało tego, jest to
poziom o dużym PP retestu, bardzo dużym PP. Jest to wręcz prośba do rynku "bierz mnie"!...czas pokaże kto koncert życzeń i poziomów odstawił. Ja nie widzę korekty czy wzrostów, oby doleciało chociaż do 1.1230 jak tam ktoś wcześniej wspominał...
Swoją dniówkę dawno zrobiłem.
Patrzę na wykres taki, jaki jest i znam typowe zachowania ceny.
Poziom 1.1250 należy do tych retestowanych w 80% przypadków.
Nie wspominając o wielu innych czynnikach racjonalnych.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
out na +10 http://invst.ly/1r3uxshogomad pisze:Pedro jak USA po śniadaniu zejdzie do 9850 to ja tam L bede brał....ale podejrzewam ,że ty już wtedy zamkniesz
.
teraz godzina 'pierdzenia' i czekanie co pejsy wyczarują : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:out na +10 http://invst.ly/1r3uxshogomad pisze:Pedro jak USA po śniadaniu zejdzie do 9850 to ja tam L bede brał....ale podejrzewam ,że ty już wtedy zamkniesz
.
teraz godzina 'pierdzenia' i czekanie co pejsy wyczarują : )
ja +18 na L'ce...loool
masz racje, ide z psem , dajmy traderom z USA zastanowić sie przy kawie co chcą zrobić
shogomad pisze:
ja +18 na L'ce...loool
masz racje, ide z psem , dajmy traderom z USA zastanowić sie przy kawie co chcą zrobić
i co można zarabiać wspólnie na L i S?
i nawet kulturalnie piszemy sobie tu na nawi... kurde, mam dziwne wrażenie że podnosimy jego jakość
pozdro dla fibo
ja idę coś zjeść ... jakiegoś hamburgera przy piątku
Jutro też jest dzień.