Cześc Czerwinek. Zastanawiałem się gdzie Cię wsysłoczerwinek pisze:tak sobie zajrzałem
bfx może i te eur/aud jest ok ale popatrz na wyższe interwały D1 i W1 i tutaj już tak różowa nie wygląda więc nie przeczę że nie ruszą w dół po tym FBO ale ważniejsze wyższe iterwały a D1 słabo się zamknęło ale powodzenia.
Chociaż ja się na longach nie znam ale z tego co patrzę są w trendzie longowym i dla mnie osobiście nie jest to mocny sygnał na sell ale pożyjemy zobaczymy, mogę się mylić choć ostatni trejd aund/nzd nieźle Ci wyszedł.

EURAUD się trzyma, jeszcze. Wiem że D1+ słabo wygląda. Trochę inaczej gram ostatnio. Stawiam na duże R a skuteczność mnie nie interesuje. EURAUD ma jeszcze dużo miejsca do góry. Ale układają się już do spadków więc próbuję załapać się od samej góry. To jest już drugie podejście. Choćby mnie z 10 razy wywalili to i tak zarobie dużo więcej. W końcu wrócą do tego ZL na dole, a nim wyżej podejdą to R będzie większe. A nawet jeśli nie to na innej parze oddadzą. Zaletą obecnej metody jest to, że umiem wyczaić kiedy szykują się do zmiany kierunku. Problem tylko z wejściem bo często przygotowują się przez kilka dni albo nawet tygodni. Gram tak dopiero od 2 miesięcy, dopuszczam jeszcze myśl że mogłem mieć farta. Ale może nie. Zrobiłem w tym okresie z małego konta całkiem fajne, ponad 1500%.