Ten nie jest doskonały, ale może ci się przyda....mafazer pisze:Szukam skryptu lub wskaźnika pozwalającego odłączenie wykresu od platformy MT4. Gdzieś się na to natknąłem ale nie mogę znaleźć.
Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Witam
Szukam wskaźnika, który tworzy nam świeczki w MT4 takie jak na platformie NinjaTrader.
Szukam wskaźnika, który tworzy nam świeczki w MT4 takie jak na platformie NinjaTrader.
Cześć
Czy ma ktoś może z Was ZIGZAG taki który rysuje fale nie mniejsze niż np. 21 pipsów?
Pozdrawiam
Czy ma ktoś może z Was ZIGZAG taki który rysuje fale nie mniejsze niż np. 21 pipsów?
Pozdrawiam
hej poszukuje wskaznika jpy index, znalazem taki w google ale w formule nie mial gbp/jpy. Bede bardzo wdzieczny za pomoc
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
MT4 - interesuje mnie wykres słupkowy ale tylko z ceną zamknięcia, - z góry dzięki za pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam.
-
- Uczestnik
Cześć,
szukam wskaźnika, który byłby zwykłym zniesieniem Fibo(nie auto fibo itp.) Najlepiej taki sam jak standardowy w MT4.
szukam wskaźnika, który byłby zwykłym zniesieniem Fibo(nie auto fibo itp.) Najlepiej taki sam jak standardowy w MT4.
Wykres liniowy to jest wykres cen zamknięcia.
Solą życia jest kasa.
Ja jednak chciałbym słupek z kreseczką z prawej stronypersonov pisze:Wykres liniowy to jest wykres cen zamknięcia.

Dziękuję i pozdrawiam.
Pilnie potrzebuję wskaźnik, robota który potrafi przenieść wszystkie zakończone transakcje na wykres...
Tak aby np się nie bawić w nanoszenie 100 transakcji dziennie na wykres.
Ktoś posiada owaki ?
Ktoś posiada owaki ?

Bidok1998 pisze:Pilnie potrzebuję wskaźnik, robota który potrafi przenieść wszystkie zakończone transakcje na wykres...
Ktoś posiada owaki ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.