EAmeylo pisze:Heloł. Szukam takiego dynksa, który będzie ciągnął BE lub określony profit za ceną na kilku pozycjach na jednym instrumencie. Dziękuję
http://forum.comparic.pl/viewtopic.php?p=57022#p57022
Albo sam wskaźnik w załączniku.
EAmeylo pisze:Heloł. Szukam takiego dynksa, który będzie ciągnął BE lub określony profit za ceną na kilku pozycjach na jednym instrumencie. Dziękuję
Wystarczy skrypt:monikazale pisze:Ja poszukuje jakiejs nakladki na mt4 zeby zamykac za jednym kliknieciem, wszystkie otwarte pozycje. Nazwa ewentualnie link, z gory dzieki![]()
Przede wszystkim zacznij od wypakowania plików RAR-em, a następnie w zależności od tego co w tej paczce jest należy rozlokować te pliki do odpowiednich folderów.landsber3 pisze:Witam.
Chcę wrzucić wskażnik Korharmonics+v6.7.13.rar na platformę Admirala w Windows 10, ale po otwarciu folderu z moją platformą , nie widzę tam ani Eksperts, ani Indycatorts, gdzie powinienem wkleić uprzednio skopiowany wskażnik. Nie wiecie jak do tego się zabrać?
Pokaż screena albo wrzuć plik to będzie łatwiej pomóclandsber3 pisze:Raposo, dzięki za błyskawiczną odpowiedż ale z tym moim wskażnikiem jest coś nie tak Będę musiał coś innego znależć