Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
istnieje jakis sposob aby pogrubic wykres liniowy w mt4?
"IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT! " - TheRumpledOne
Nie i takmac pisze:istnieje jakis sposob aby pogrubic wykres liniowy w mt4?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam, poszukuję wskaźnika za pomocą którego mógłbym podzielić wykres na linie poziome. Np z dowolnym ustawieniem odległości... Można to robić ręcznie owszem po jednej linii ale przy np 10 walutach to pierw trzeba by się chyba upalić.

Bidok1998 pisze:Witam, poszukuję wskaźnika za pomocą którego mógłbym podzielić wykres na linie poziome. Np z dowolnym ustawieniem odległości... Można to robić ręcznie owszem po jednej linii ale przy np 10 walutach to pierw trzeba by się chyba upalić.![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
JAREK67 Bardzo wielkie dzięki, o to chodziło ! 

Potrzebował bym coś w stylu EA do składania zleceń. Chodzi mi np. musimy dziennie złożyć 100 zlecen określonego typu Np co jakiś równy przedział cenowy. Może ktoś coś ? 

Witam serdecznie
Mam pytanko , czy istnieje a może ma ktoś wskaznik lub skrypt który by pokazywał jakie są poślizgi podczas otwierania pozycji u danego brokera
znalazłem coś takiego http://redrhinofx.com/measure-slippage-mq4-mt4/
ale zip zablokowany hasłem
może ma ktoś coś podobnego
pozdr
Mam pytanko , czy istnieje a może ma ktoś wskaznik lub skrypt który by pokazywał jakie są poślizgi podczas otwierania pozycji u danego brokera
znalazłem coś takiego http://redrhinofx.com/measure-slippage-mq4-mt4/
ale zip zablokowany hasłem
może ma ktoś coś podobnego
pozdr
Trudno będzie coś takiego znaleźć. Żaden broker nie chciałby się tym chwalić.
Ci, którzy nie wypadają źle, chwalą się tymrafal081 pisze:Trudno będzie coś takiego znaleźć. Żaden broker nie chciałby się tym chwalić.

Kiedyś widziałem kombajn do tego ale był płatny. Poszukam...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Szukam skryptu lub wskaźnika pozwalającego odłączenie wykresu od platformy MT4. Gdzieś się na to natknąłem ale nie mogę znaleźć.