Nie mam MT4 z XM, ale czy na pewno :
widzisz wskaźnik w katalogu a nie śmiga?
1 czy to na pewno wskaźnik a nie skrypt czy EA?
2 może jest to stary wskaźnik nie działający pod aktualną MT4?
dla przypomnienia ścieżka dostępu do katalogów:
Plik/Otwórz Folder Danych/MQL4/Indicators
Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
ok już działa, wgrywałem nie do tego katalogu co powinienem - dzięki za odp.jackub pisze:Nie mam MT4 z XM, ale czy na pewno :
widzisz wskaźnik w katalogu a nie śmiga?
1 czy to na pewno wskaźnik a nie skrypt czy EA?
2 może jest to stary wskaźnik nie działający pod aktualną MT4?
dla przypomnienia ścieżka dostępu do katalogów:
Plik/Otwórz Folder Danych/MQL4/Indicators
Poszukuję wskaźnika, który w rogu pokaże mi pivot point i S-y oraz R-y. Dzięki za wskazówki
Witam
Szukam wskaźnika pokazującego czas do końca świeczki,jakiś czas temu używałem EJ CandleTimeBlue ale po zainstalowaniu platformy na nowo niestety nie chce ruszyć. Dzięki
Szukam wskaźnika pokazującego czas do końca świeczki,jakiś czas temu używałem EJ CandleTimeBlue ale po zainstalowaniu platformy na nowo niestety nie chce ruszyć. Dzięki
bunkier1 pisze:Witam
Kod: Zaznacz cały
http://forex-nawigator.biz/forum/ciekawe-wska-niki-do-mt4-t18362-2550.html#p803067
Dzięki wielkie grey

witam,
Zgubił mi sie taki wskaznik jak w załączniku zaznaczony, ma ktoś może ?
z góry dzięki
Zgubił mi sie taki wskaznik jak w załączniku zaznaczony, ma ktoś może ?
z góry dzięki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nic tak człowieka nie motywuje do nauki, jak bycie bankrutem.
Ooo jeden z moich pierwszych wskaźników
. A raczej mała przeróbka wskaźnika Luktoma
. Znajdziesz go u mnie na stronie Forex Club - Download - wskaźniki - jedna z ostatnich stron. Infobar lub coś takiego.
Jak nie znajdziesz to jutro podeśle link. Wybacz, piszę z telefonu
.

Jak nie znajdziesz to jutro podeśle link. Wybacz, piszę z telefonu

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam.
Szukam wskaźnika który będzie graficznie podążał za ceną i będzie pokazywał SL i TP, które automatycznie się ustawią po kliknięciu. Na różnych parach są różne odległości SL i TP więc sam powinien brać najmniejszą lub żeby to było do zmiany. Ustawienie wielkości pozycji powinno pokazywać ile wyniesie nam SL i TP. Rok wstecz szukania ale jakoś nie widzę podobnego.
Szukam wskaźnika który będzie graficznie podążał za ceną i będzie pokazywał SL i TP, które automatycznie się ustawią po kliknięciu. Na różnych parach są różne odległości SL i TP więc sam powinien brać najmniejszą lub żeby to było do zmiany. Ustawienie wielkości pozycji powinno pokazywać ile wyniesie nam SL i TP. Rok wstecz szukania ale jakoś nie widzę podobnego.
Lepiej +10 niż -100
-
- Gaduła
Witam, po przerwie, zakupie nowego komputera i ogólnym odpoczynku czas wrócić do forexu.
W platformach coś się pozmieniało i niektóre wskaźniki których używałem teraz nie chcą działać.
Korzystam z MT4.
Wskaźniki których potrzebuję to:
1. SupDem- Do rysowania stref SD
2. pipware minichart- do pokazywania po prawej stronie ekranu świeczek z różnych TF'ów
3. Wskaźnik który na tle świeczek H1 pokazuje np jedną H4 czyli łączy na TF H1 4 świeczki i pokazuje ją na tle czterech świeczek H1.
4. Market Panel Display Controller- Chyba tak to szło, w lewym górnym rogu pokazuje spread, czas do końca świeczki itp.
5. Wskaźnik RSI z kolorami który widać na SS dołączonym w załączniku.
6. Wskaźnik pokazujący w formie prostokątów kolory świeczek z różnych TF.
7. Wskaźnik który wyświetla w postaci liczbowej i kolorowej zmiane ceny w pipsach od wczoraj, np. Na czerwono -200 gdy cena spadła 200 pipsów od wczoraj a na zielono 200 gdy cena o tyle wzosła od wczoraj.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
W platformach coś się pozmieniało i niektóre wskaźniki których używałem teraz nie chcą działać.
Korzystam z MT4.
Wskaźniki których potrzebuję to:
1. SupDem- Do rysowania stref SD
2. pipware minichart- do pokazywania po prawej stronie ekranu świeczek z różnych TF'ów
3. Wskaźnik który na tle świeczek H1 pokazuje np jedną H4 czyli łączy na TF H1 4 świeczki i pokazuje ją na tle czterech świeczek H1.
4. Market Panel Display Controller- Chyba tak to szło, w lewym górnym rogu pokazuje spread, czas do końca świeczki itp.
5. Wskaźnik RSI z kolorami który widać na SS dołączonym w załączniku.
6. Wskaźnik pokazujący w formie prostokątów kolory świeczek z różnych TF.
7. Wskaźnik który wyświetla w postaci liczbowej i kolorowej zmiane ceny w pipsach od wczoraj, np. Na czerwono -200 gdy cena spadła 200 pipsów od wczoraj a na zielono 200 gdy cena o tyle wzosła od wczoraj.
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie ma "Nie mogę", jest tylko "Nie chcę".