DayTrading: Wtorek 22.03.2016
Re: DayTrading: Wtorek 22.03.2016
Mowimy o grubasach, ale czy ktos wie jak graja grubasy? Czy otwieraja pozycje na 1000 lotow w punkcie A i zamykaja w punkcie B, czy otwieraja 100-200 pozycji po kilka lotow na drodze z punktu A do punktu B i zamykaja po kilka lotow w okolicach punktu B? Co sie stanie z kursem jak kilku takich grubasow otworzy po 1000 lotow w punkcie A i zamknie w punkcie B? Jezeli odleglosc z punktu A do punktu B jest 400 pipek to prawdopodobnie grubasy wyjda na zero. A 1000 lotow to nie grubas tylko maly pulpecik.
Zarabiaj miliony na interwale M1xhDog pisze:Jo. Eduardo na 1.0shogomad pisze:Czy jest tu ktoś kto sądzi ,ze edek spadnie w tym roku poniżej 1.05 ????Co z tym dolarem się dzieje dzisiaj, jak mucha w smole się rusza, a ja tu mam do zrealizowania wyzwanie zarobienia milionów z 30usd.
Ale z taką padaka zajmie mi to 128 lat, zaraz sobie zygne normalnie
Aby więcej zarobić, musisz się więcej nauczyć
M1? Może dla mnie nie istnieć.YEAZ pisze:Zarabiaj miliony na interwale M1xhDog pisze:Jo. Eduardo na 1.0shogomad pisze:Czy jest tu ktoś kto sądzi ,ze edek spadnie w tym roku poniżej 1.05 ????Co z tym dolarem się dzieje dzisiaj, jak mucha w smole się rusza, a ja tu mam do zrealizowania wyzwanie zarobienia milionów z 30usd.
Ale z taką padaka zajmie mi to 128 lat, zaraz sobie zygne normalnie

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- digitalninja
- Gaduła
dygresja
dlaczego rynki nie zareagowały na zamachy bombowe w Brukseli? (zdziwienie by gazeta.pl)
"coś innego", "coś innego" made my day
"coś innego", "coś innego" made my day

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- marcinmijagi
- Pasjonat
21-03-2016, 23:26fx-technik pisze:Cena zrobi dokładnie to, co musi zrobić.marcinmijagi pisze:Nie mam pojecia co zrobi cena i tego nie wie nikt.
Czyli, cena zawsze testuje poziomy.
Nie musimy wiedzieć co cena zrobi.
Wystarczy widzieć co cena robi.
EURJPY będzie testować 133 - 136, ale jeszcze nie szybko.
Najpierw zaliczy 120, miesiąc, dwa?
Potem z 6-9 miesięcy do góry.
A potem dopiero będziemy widzieć, czy dalej up, czy back down.
Ten ejek, to juz to robi, czy jeszcze nie?
Cytaty, pipsów nie dają.
kabel dobre miejsce na L
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
ed,
jak na ten moment zgodnie z planem
4 nie powinna byc nad 1? czy to jakas nowatorska metodaBemowo1 pisze:ed,

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- fx-technik
- Fanatyk
Nic się nie stanie.Caldeborn pisze:Mowimy o grubasach, ale czy ktos wie jak graja grubasy? Czy otwieraja pozycje na 1000 lotow w punkcie A i zamykaja w punkcie B, czy otwieraja 100-200 pozycji po kilka lotow na drodze z punktu A do punktu B i zamykaja po kilka lotow w okolicach punktu B? Co sie stanie z kursem jak kilku takich grubasow otworzy po 1000 lotow w punkcie A i zamknie w punkcie B? Jezeli odleglosc z punktu A do punktu B jest 400 pipek to prawdopodobnie grubasy wyjda na zero. A 1000 lotow to nie grubas tylko maly pulpecik.
Ty tu piszesz o płotkach.
Granica małego lotu to 10K lotów.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?