grunt ze dziala, nie obawiasz sie sentymentu na forum ze swoja prognoza?Bemowo1 pisze:to stara metoda jak EliottNowy500 pisze:4 nie powinna byc nad 1? czy to jakas nowatorska metodaBemowo1 pisze:ed,
jak na ten moment zgodnie z planem

grunt ze dziala, nie obawiasz sie sentymentu na forum ze swoja prognoza?Bemowo1 pisze:to stara metoda jak EliottNowy500 pisze:4 nie powinna byc nad 1? czy to jakas nowatorska metodaBemowo1 pisze:ed,
jak na ten moment zgodnie z planem
Taki z ciebie DT...[/quote]YEAZ pisze:M1? Może dla mnie nie istnieć.
Być może lepszy od ciebie.[/quote]xhDog pisze:Taki z ciebie DT...YEAZ pisze:M1? Może dla mnie nie istnieć.
Taki sentyment jest dla mnie na plus.Nowy500 pisze:
grunt ze dziala, nie obawiasz sie sentymentu na forum ze swoja prognoza?
bo na fibo nie było zamachów wyznaczonych.digitalninja pisze:dlaczego rynki nie zareagowały na zamachy bombowe w Brukseli? (zdziwienie by gazeta.pl)
"coś innego", "coś innego" made my day
był Żaba. I nawet się założył ze mną. To już ponad rokshogomad pisze:Czy jest tu ktoś kto sądzi ,ze edek spadnie w tym roku poniżej 1.05 ????
Kukus twierdzi że trzeba być bezmózgiem żeby grać elki na edku i to nawet nie jest śmieszne wspominanie o wzrostachshogomad pisze:Czy jest tu ktoś kto sądzi ,ze edek spadnie w tym roku poniżej 1.05 ????
Bo to wszystko wielki chu*!Kanecione pisze:dobra dobra masz rację w takim razie czekam na test tych 110 na ujku:)A tak zagadałem bo mi dax odjechał i nie moge sobie tego wybaczyc....i nie chciałem kolejnego pospiesznego przepuscić:)fx-technik pisze:Gdzie na tym screenie widać jakieś wzrosty???
Chyba, że odwrócimy wykres do góry dnem, to wtedy para JPYUSD rośnie.
Czasami to co piszesz ma sens, a czasami to jak jakis.... Wszystkie dzisiejsze opcje na edku to 1500 lotow. A tych traderow co maja limit powyzej $2,000,000,000.00 u Buffetta czy Saszy Goldmana to na palcach jednej reki(no moze dwoch i jednej nogi) mozna policzyc. A to tylko 2xpo 1000. A moze ty piszesz o mini czy micro lotach? Bo lot to 1M(1,000,000.00).fx-technik pisze:Nic się nie stanie.Caldeborn pisze:Mowimy o grubasach, ale czy ktos wie jak graja grubasy? Czy otwieraja pozycje na 1000 lotow w punkcie A i zamykaja w punkcie B, czy otwieraja 100-200 pozycji po kilka lotow na drodze z punktu A do punktu B i zamykaja po kilka lotow w okolicach punktu B? Co sie stanie z kursem jak kilku takich grubasow otworzy po 1000 lotow w punkcie A i zamknie w punkcie B? Jezeli odleglosc z punktu A do punktu B jest 400 pipek to prawdopodobnie grubasy wyjda na zero. A 1000 lotow to nie grubas tylko maly pulpecik.
Ty tu piszesz o płotkach.
Granica małego lotu to 10K lotów.