DayTrading: Poniedziałek 22.02.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 lut 2016, 00:00

Wzrost
9
31%
Bez zmian
7
24%
Spadek
13
45%

Liczba głosów: 29

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 22.02.2016

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

GJ moim zdaniem powróci pod LO tj 162.30 :wink: (wrzucałem w piątek), a czy powrócą na gu na luke - pewnie tak ale kiedy?
jaka tu cisza i wyczekiwanie na dobre trejdy- jak nie ma gwiazdy "wieczornej"
jeszcze raz nie słuchajcie nikogo tylko siebie T.

Awatar użytkownika
Wycinanka
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wycinanka »

fxdxplejer pisze:kto ma pomysł? Anglia, dogadała się w weekend, a funt leci w dół
O tym tzw. "porozumieniu" było już wiadomo przed zamknięciem rynków w piątek, który nie okazał się niczym szczególnym a decydujące i tak będzie referendum.
start 11.2015

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Wycinanka pisze:
fxdxplejer pisze:kto ma pomysł? Anglia, dogadała się w weekend, a funt leci w dół
O tym tzw. "porozumieniu" było już wiadomo przed zamknięciem rynków w piątek, który nie okazał się niczym szczególnym a decydujące i tak będzie referendum.
I myślisz że Brytyjczycy w referendum zaglosuja za tym zeby wyjść z unii? Wolne zarty. To byłby początek końca unii i nasze dzieci uczylyby się tego na historii jako jedne z ważniejszych wydarzeń w 21 wieku....

andrut
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrut »

Kusus pisze:
Wycinanka pisze:
I myślisz że Brytyjczycy w referendum zaglosuja za tym zeby wyjść z unii? Wolne zarty. To byłby początek końca unii i nasze dzieci uczylyby się tego na historii jako jedne z ważniejszych wydarzeń w 21 wieku....
Pewnie będzie jak z wyjściem Szkocji z UK, czas pokaże.

Awatar użytkownika
Wycinanka
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wycinanka »

Kusus pisze:
Wycinanka pisze:
Nic takiego nie napisałem, więc przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź :)

Moim zdaniem nie wyjdą z UE, ale czy zagrożenie minęło? Czy coś się zmieniło od zeszłego tygodnia? Zwolenników wyjścia nadal jest sporo, wśród tych ważnych np. Boris Johnson i teraz będziemy mieli kampanie referendalną, która będzie decydująca.
start 11.2015

blueeyes22
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: blueeyes22 »

Witam, a pamięta ktoś jaka była reakcja, na pierwsze pomysły wyjścia z Unii?? Funt zaczał sie umacniac a Euro osłabiać, nie wiem skąd przekonanie, że Funt przy wyjściu by słabł...

spkaejao
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: spkaejao »

Nie ma opcji, żeby Anglia wyszła z EU. Celowo napisałem Anglia, bo UK już nie będzie.
Jeśli wyjdą to będzie początek końca resztek brytyjskiego imperium.
Połowa nieruchomości opustoszeje. Tylko emigranci coś tu generują.
Wiedzą doskonale, że jak funt podąży w kierunku 4.5 to zostaną tu sami 'lordowie' + ich rozpieszczone dzieciaki, które nie chcą wykonywać 90% prac. Zostanie im również Arabska brać, której w przemyśle nie uświadczysz.
Mieszkam tu, więc wiem co mówię, jak źle pójdzie to dosłownie całe miasta będę pustoszały.

Wystarczy zatrzymać się koło grupki Polaków, Łotyszy, Bułgarów, Rumunów jadących do pracy.
Ulica prawdę powie. Wszyscy ci ciężko pracujący ludzie nic tu nie mają i mogą się zawinąć choćby jutro.

Zostanie im tylko City, które też będzie pomału zdychać, bo UE nie pozostanie dłużna jak UK się wypnie.

Brytole zapomnieli, że ich statki nie przywożą już diamentów wydrenowanych z kolonii.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Indeksy w górę, ED boczniak.

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

DAX mi w DUkasie zamarł od 11-tej. Na MT4 też. Ktoś ma podobnie?
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

Sildra pisze:DAX mi w DUkasie zamarł od 11-tej. Na MT4 też. Ktoś ma podobnie?

wszystkie indeksy wszędzie zdechły
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Zablokowany