jaka tu cisza i wyczekiwanie na dobre trejdy- jak nie ma gwiazdy "wieczornej"
jeszcze raz nie słuchajcie nikogo tylko siebie T.
O tym tzw. "porozumieniu" było już wiadomo przed zamknięciem rynków w piątek, który nie okazał się niczym szczególnym a decydujące i tak będzie referendum.fxdxplejer pisze:kto ma pomysł? Anglia, dogadała się w weekend, a funt leci w dół
I myślisz że Brytyjczycy w referendum zaglosuja za tym zeby wyjść z unii? Wolne zarty. To byłby początek końca unii i nasze dzieci uczylyby się tego na historii jako jedne z ważniejszych wydarzeń w 21 wieku....Wycinanka pisze:O tym tzw. "porozumieniu" było już wiadomo przed zamknięciem rynków w piątek, który nie okazał się niczym szczególnym a decydujące i tak będzie referendum.fxdxplejer pisze:kto ma pomysł? Anglia, dogadała się w weekend, a funt leci w dół
Pewnie będzie jak z wyjściem Szkocji z UK, czas pokaże.Kusus pisze:I myślisz że Brytyjczycy w referendum zaglosuja za tym zeby wyjść z unii? Wolne zarty. To byłby początek końca unii i nasze dzieci uczylyby się tego na historii jako jedne z ważniejszych wydarzeń w 21 wieku....Wycinanka pisze:O tym tzw. "porozumieniu" było już wiadomo przed zamknięciem rynków w piątek, który nie okazał się niczym szczególnym a decydujące i tak będzie referendum.fxdxplejer pisze:kto ma pomysł? Anglia, dogadała się w weekend, a funt leci w dół
Nic takiego nie napisałem, więc przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedźKusus pisze:I myślisz że Brytyjczycy w referendum zaglosuja za tym zeby wyjść z unii? Wolne zarty. To byłby początek końca unii i nasze dzieci uczylyby się tego na historii jako jedne z ważniejszych wydarzeń w 21 wieku....Wycinanka pisze:O tym tzw. "porozumieniu" było już wiadomo przed zamknięciem rynków w piątek, który nie okazał się niczym szczególnym a decydujące i tak będzie referendum.fxdxplejer pisze:kto ma pomysł? Anglia, dogadała się w weekend, a funt leci w dół
Sildra pisze:DAX mi w DUkasie zamarł od 11-tej. Na MT4 też. Ktoś ma podobnie?