Czy na windows mobile 6.1 dzialaja platformy we flashu z poziomu przegladarki internetowej?
jeśli może ktoś sprawdzić także na windows mobile 6.0 bo 6.1 to jeszcze mało popularny jest chyba
Dziękuję
Palmtop
@iwan
Dzieki za rade i musze powiedziec, ze mnie to zniechecilo, wiec jak bedzie trzeba to bede uzywac mojego wiernego AXIMa 50v, tylko nosic wiele elektroniki w kieszeniach (tel. kom.,oraz palmtop) juz mnie nie bawi.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% 

Jaki palmtop polecacie. Moje warunki :dobry i w miarę niedrogi.
Dodano po 1 godzinach 6 minutach:
Zależy mi głównie na tym jak działa na nich platforma MT4 , a może ktoś z was korzysta z dobrego palmtopa do obsługi MT4 i może go polecić.
Będę wdzięczny za info
Dodano po 1 godzinach 6 minutach:
Czy korzysta ktoś z was z Glofiish X500/X600?poul15 pisze:Jaki palmtop polecacie. Moje warunki :dobry i w miarę niedrogi.
Zależy mi głównie na tym jak działa na nich platforma MT4 , a może ktoś z was korzysta z dobrego palmtopa do obsługi MT4 i może go polecić.
Będę wdzięczny za info
Paweł
Ja mam imate 9502 i chodzi bez problemu, ale jest ciezki. Mozna tez pomyslec o Diamondzie, albo Touch Pro. Wszystkie trzy modele sa podobnie wyposażone (tylko Diamond nie ma klawiatury qwerty). Ale juz niedlugo bo w listopadzie pojawi sie Touch HD z ekranem 3,8 cala. Warto poczekac.Oto linkpoul15 pisze:a może ktoś z was korzysta z dobrego palmtopa do obsługi MT4 i może go polecić.
http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=1469
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.
Korzysta może ktoś z MT4 Mobile na Samsungu i780 ?
Czy ekran nie jset za mały, może można jakoś zwiększyc rozdzielczość?
http://www.samsung.com/pl/consumer/deta ... I780ZKAPLS
Czy ekran nie jset za mały, może można jakoś zwiększyc rozdzielczość?
http://www.samsung.com/pl/consumer/deta ... I780ZKAPLS
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
eten
Co do produktów firmy Eten...nie polecam. Mam model X600. O ile działanie progamu meta trader jest dobre to korzystanie z samego smartfonu już mniej
. Występują problemy z softem w telefonie...np: sms nie dochodzą jak mam włączony internet , brak też w nim modułu 3g co skutecznie utrudnia swobodne przeglądanie stron...

Przegladając oferty smartphonów/palmtopów/PDA itd trochę sie pogubiłem .....
Czy kupując Samsunga i780 zainstaluje na nim "mobile terminal for PDA Pocket PC" czy " mobile terminal for Smartphones".
Po czym rozpoznać w specyfikacji telefonu jakie MT4 bedzie mozna zainstalować ?
Czy kupując Samsunga i780 zainstaluje na nim "mobile terminal for PDA Pocket PC" czy " mobile terminal for Smartphones".
Po czym rozpoznać w specyfikacji telefonu jakie MT4 bedzie mozna zainstalować ?
- Co ja tutaj robię ?