głównie dział DT i tzw dupo(wykreso)godziny...laranja pisze:Masz na myśli konkretnie dział DayTrading, czy jakieś inne tematy (może mógłbyś coś polecić)?atlanticos pisze:jak Ci powiem że na tym forum i na wykresie to i tak nie uwierzysz, ale taka jest prawda...
DayTrading: Wtorek 16.02.2016
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 16.02.2016
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fx-technik
- Fanatyk
Poszukałem tego poziomu, i nie bardzo chce wychodzić: Dla korekty tego spadku wychodzi nieco niżej.Kanecione pisze: Dużo nie chce, może jutro po danych dostanie kopa..interesuje mnie 5.69000 i zamykam ciecia....pomodlę się dzisiaj:)heheh prawda, ze tak dużo w cale nie chcę?:))
Czy przestrzeli aż tyle?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
czy ktoś może podpowiedzieć czy warto brac L=ke AUDCHF?
Ehh mam nadzieję, ze jutro będą dobre dane i bezrobocie i zasiłki..wiadomo, ze jest trend spadkowy totalnie siły na nim nie widać..ale może jak bezrobocie będzie miało te 5% to moze uda mi się złapać swieczkę i jakoś z tego wyjśc....mam dwie pozycje 5.6000 i 5.69000...żeby chociaż zminimalizowac to w jak najwiekszym stopniu i bedę zadowolony....bo już się naczytałem, ze spadki to dopiero przed nim az się wierzyć nie chce..no nic frycowe:)
Hmm skoro już rope wrzuciłem to dam też jakąś projekcje. Jak tak patrze to pierwszy i ostatni impuls są sobie równe więc jest jakaś szansa, że obecnie widzimy dno na ropie. Jedna rzecz mnie tylko martwi a mianowicie, że obecna fala spadków strasznie technicznie wygląda, co z kolej podpowiada że to może być jakiś wałek. Jedno wiem jeśli ropa ma wystrzelić to bez akumulacji się nie obejdzie a co za tym idzie musi jakaś konsola powstać. Na chwilę obecna tak jakoś to widze:
https://www.tradingview.com/x/hbIXP1o2/
Będzie dobrze. Nie łam się. Gbp zrobi retest wyjścia z kanału na gbp/usd w okolicach 1.44, to i gbp/pln odżyjeKanecione pisze:Ehh mam nadzieję, ze jutro będą dobre dane i bezrobocie i zasiłki..wiadomo, ze jest trend spadkowy totalnie siły na nim nie widać..ale może jak bezrobocie będzie miało te 5% to moze uda mi się złapać swieczkę i jakoś z tego wyjśc....mam dwie pozycje 5.6000 i 5.69000...żeby chociaż zminimalizowac to w jak najwiekszym stopniu i bedę zadowolony....bo już się naczytałem, ze spadki to dopiero przed nim az się wierzyć nie chce..no nic frycowe:)

-- Dodano: wt 16-02-2016, 21:10 --
Nudno na rynku. Amerykanie przedłużyli sobie weekend czy jak...
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Nie, no nie mów takich rzeczy!TsunamiPL pisze:Będzie dobrze. Nie łam się. Gbp zrobi retest wyjścia z kanału na gbp/usd w okolicach 1.44, to i gbp/pln odżyjeKanecione pisze:Ehh mam nadzieję, ze jutro będą dobre dane i bezrobocie i zasiłki..wiadomo, ze jest trend spadkowy totalnie siły na nim nie widać..ale może jak bezrobocie będzie miało te 5% to moze uda mi się złapać swieczkę i jakoś z tego wyjśc....mam dwie pozycje 5.6000 i 5.69000...żeby chociaż zminimalizowac to w jak najwiekszym stopniu i bedę zadowolony....bo już się naczytałem, ze spadki to dopiero przed nim az się wierzyć nie chce..no nic frycowe:)
-- Dodano: wt 16-02-2016, 21:10 --
Nudno na rynku. Amerykanie przedłużyli sobie weekend czy jak...
Rynek naszych życzeń nie słucha!
Ta pierwsza faza została zrealizowana: Druga faza jeszcze nie: Można liczyć w kontekscie M15 na korektę impulsu spadkowego, nic więcej.
a ja widzę obecnie możliwość podjazdu pod 30 w ramach podwójnego dna na m30czyjawiem pisze:Hmm skoro już rope wrzuciłem to dam też jakąś projekcje. Jak tak patrze to pierwszy i ostatni impuls są sobie równe więc jest jakaś szansa, że obecnie widzimy dno na ropie. Jedna rzecz mnie tylko martwi a mianowicie, że obecna fala spadków strasznie technicznie wygląda, co z kolej podpowiada że to może być jakiś wałek. Jedno wiem jeśli ropa ma wystrzelić to bez akumulacji się nie obejdzie a co za tym idzie musi jakaś konsola powstać. Na chwilę obecna tak jakoś to widze:
- fx-technik
- Fanatyk
Z tygodniówki, to wychodzi tak, jak czytałeś!
A wrzuci jakiś rysunek bo ja już platformy pozamykane mam i nie chce mi sie odpalaćadk77 pisze:a ja widzę obecnie możliwość podjazdu pod 30 w ramach podwójnego dna na m30czyjawiem pisze:Hmm skoro już rope wrzuciłem to dam też jakąś projekcje. Jak tak patrze to pierwszy i ostatni impuls są sobie równe więc jest jakaś szansa, że obecnie widzimy dno na ropie. Jedna rzecz mnie tylko martwi a mianowicie, że obecna fala spadków strasznie technicznie wygląda, co z kolej podpowiada że to może być jakiś wałek. Jedno wiem jeśli ropa ma wystrzelić to bez akumulacji się nie obejdzie a co za tym idzie musi jakaś konsola powstać. Na chwilę obecna tak jakoś to widze: